11:46

Kör på lockigt idag
tar mig nu ner till sundsvall och shoppar till mig lite saker till lägenheten,ha en bra dag!

++++


10:20

Vaknade för en stund sen och har bara kollat på vänner än så länge,ska snart kasta på mig kläder och äta frulle sen blir det väll några vänner avsnitt tills pappa kommer och vi ska fara ner till sundsvall!

Grattis mor min på mors-dag också

00:37

Kryper ner i sängen och glor på vänner.godnatt!

18:50

Blir inge jobb ikväll, tar nästa tillfälle. känner mig inte så taggad att stå och kolla på fulla människor till klockan tre inatt!
Drar iväg och träffar två vänner istället så få vi se vars kvällen slutar.

-

Blir antligen jobb eller mys med bellsan...hmmm!?

++


23:41

Kryper ner och kollar på vänner med elin och bellsan,skriver om min tordag imorgon! Mamma fyller år om 20min också,för er som ville veta,godnatt!

Vårkalas!


22:00

Umgåtts med emelie och elin ikväll, klockan slår nu tio så ska slå på BB sen ska elin ränna i väg och glo på film hos nån grabb så ska mitt trevlig sällskap för kvällen komma!

13:56

Blev en lunch på stan med pappa och nu har jag precis skrivit klart fem uppgifter till skolan,lättad tjej!
Nu ska jag gå ta mig en dusch innan Emelie kommit hit!

Konsert i missionskyrkan!

Några härliga bilder på min älskade syster och mormor!

party rock anthem

Vaknade hemma hos elin vid sju imorse men låg och drog mig ett tag medans hon duschade osv.
Åkte sen in till stan och jag åkte hem eftersom jag fick reda på att jag är ledig idag,skönt!
har jobbat undan lite jag måste göra innan sommaren,ska ta tag i resten senare för snart kommer pappa och hämtar mig så åkte jag till lägenheten sen möter jag upp min fina vän emelie!

21:34

godkväll,inte haft tid att skriva eftersom jag åkte till brunne efter skolan och va barnvakt med elin, kom hem till elin för en stund sen och har precis duschat.
Nu ska gosakerna fram och tv elva ska slås på! hörs imorgon

For the first time

Tog en 20minutare med Frida efter skolan,fick även nya springbyxor så nu är det bara hålla i dom så ingen ta dom ännu en gång.
Har precis inskaffat mig en egen spotify premium också så slipper jag slåss med farsgubben så håller på fixa massa musik nu medans jag väntar på att klockan slår halv så jag kan beställa min tonfiskssallad!
efter det ska jag kasta på mig springkläderna och hoppa ner i springskorna och ta mig en rejäl springtur / promenad!

21:55

godkväll,va somsagt och kollade på konsert idag och natalie va så jävla duktig,så otroligt stolt över lillhjärtat mitt och imorgon kommer bilder och videoklipp upp! Just nu kollar jag på BB och har snart ringt upp alla pengar,nu håller vi tummarna på att gurkfan åker hem!

älskade vän

Vill bara säga att du är en helt underbar människa och förtjänar det bästa som finns, du klarar av det här och har du inte orken orkar jag för oss båda,det vet du!
jag älskar dig stumpan ♥ tillsammans är vi starkast!



the time of my life

Såhär har mina närmaste timmar sett ut,ska sitta kvar här ett tag tills jag ska möta upp jenny så ska vi på konsert och kolla på när natalie kickar litt ass.

16:41

igår spenderade jag kvällen / natten ute i lilljunkans stuga( måste använda smeknamn eftersom ingen vet vilken elin jag pratar om). Hade iallafall en väldigt lugn och trevlig kväll! imorse spenderade vi ett flertal timmar ute och kom hem till stan igen med liten bränna. sitter nu i elins säng och snart ska vi trippa iväg till ica och handla sen tillbaka och göra middag, ikväll blir det bio med tjejerna,blir nya pirates ännu en gång: vad som händer efter det märker vi.nu ska vi dra! Puss

02:05

elin däckade i soffan och mitt trevliga sällskap har precis åkt hem för lite sömn, ska nu få några timmars sömn innan vi ska till högslätten för sista aktivitetsdagen! sovgott!

22:06

Tog en tripp ner på stan med elin så tröck hon i sig donken,gick sedan hem och sitter nu och kollar på BB!
om en stund kanske sötfjompen kommer hit och umgås med mig,inte helt fel såhär på torsdagskvällen!
nej nu ska jag ta mig ett glas saft och kolla på tv!

-


Om sanningen ska fram

Hade somsagt aktivitetsdag på högslätten idag,regnade imorse men sprack upp nästan på en gång så har har haft en väldigt härlig dag med klassen!
Kom nästan precis hem och kollar på film och funderar på städa eftersom det inte blev av igår om ett tag kommer mamma och hämtar mig så åker jag till huset och hämtar kläder osv sen tilbaka hit.
Inatt kanske jag spenderar natten med elin,kanske träffa en fjant också,vem vet.
nu ska jag fortsätta glo på filmen.hörssen!

bon,bon

Godafton, sitter i lägenheten just nu och märkte att grannarna jag trodde hade dött har kommit tillbaka och spelar lika mycket musik som tidigare,just nu lyssnar dom på rihanna,kan tillochmed sjunga med.
Ska snart plocka undan lite här hemma innan majsan kommer och vi ska iväg och kolla på fotboll,
efter det följer jag med henne hem och spenderar natten med henne!

13:25

Nationella i matten imorse gick...åt helvete,som förväntat!

20:24

Hade somsagt aktivitetsdag idag,gick faktiskt bra förutom att vädret jävlades lite med oss.
Efter det kom mamma och hämtade mig så åkte jag hem och sen kom linn och joinade mig,sen skjutsade mamma mig,linn och småsystrarna mina tilll donken så åt vi.
Gick sedan til kajen när mamma hämtat upp småbarna,
är nu hemma hos mig och jag kom precis ut ur duschen,om 40minuter börjar desperate sen BB och efter det börjar vi dra oss ner mot bion eftersom vi ska på nya pirates of the caribbean klockan tolv!
har även nationella i matte imorgon klockan nio så kommer nog va ganska...körda!

23:06

Efter skolan trippade jag med hem till elin och tröck i oss middag sen efter ett tag kom mattias och hämtade oss så åkte vi hem till mig och hämtade kamera osv sen blev det att glo på fotbollsmatch innan patric va så snäll och hämtade mig och elin så åkte vi till affären sen vidare hem till elin! Nyss glott på BB och ska snart hoppa ner i sängen,imorgon börjar aktivitetsveckan vi ska ha med alla 8or i härnösand,ska bli intressant,men mer om det imorgon,nu väntar sängen på oss!

12:54

blev nyss bjuden på tårta på skolan,gott! sitter nu på samhällskunskapen och lyssnar på sveriges grundlagar, efter skolan blir det omprov på naturkunskapen,känner att jag kaanske skulle pluggat lite mer än jag gjort. Sen efter det tar jag bussen hem sen ska jag ha en långdejt med matematikboken med tanke på att jag har nationella på onsdag och hela mitt betyg hänger på det så det skulle ju underlätta om jag kunde nått.

23:02

Nyss kollat på BB,eller ja en halvtimme sen,mannen min fick stanna kvar och madde åkte,ganska självklart så blev inte direkt överraskad. hockeyn dessvärre sög ju om man säger det så,menmen. nu ska jag slå på en fiilm och sen antar jag att jag kommer däcka ganska snabbt med tanke på att jag knappt sovit någonting inatt.

15-05-2011

åkte hem och städade undan lite snabbt sen hämtade vi upp natalie så åkte familjen ut till motorbanan så tog jag och natalie våran övningskör-oskuld! Gick bättre än jag hade trott och vi hade jävligt roligt. Sitter nu i bilen med småbarna medans mamma är inne på affären,ska snart upp till mormor och hjälpa henne förbereda tacos som vi sen ska njuta av,blir även BB och förmodligen kommer jag ringa upp varenda krona på Simon även fast jag vet att han inte kommer åka:)

Vi var barn då,det va bra då

Godmorgon.
har iallafall fått mig 5 timmars sömn inatt,
kommer nog somna som en bäbis när solen går ner.
nu ska jag plocka undan lite här så man ser att det är beboeligt i vart fall sen ska jag be mor min hämta mig så jag får åka hem och ta tag i det jag ska, hade operation dagsverket i fredags och måste lämna in 250kr till skolan imorgon.
efter det åker jag upp till mormor och där står det tacos på matsedeln,mums!
update:såg även att det ser ut som jag snackar i telefonen och äger framför webben,men har dessvärre ingenting i handen:höhö

05:30

Är nu hemma efter att umgåtts med tre trevliga grabbar,ska nu hoppa ner i sovkläderna och försöka få några timmars sömn innan man ska upp igen.godnatt

02:48

Ändrade planer,går och möter grabbarna grus istället!

running on sunshine

Nu drog sällskapet precis hem, funderar på att hoppa ner under täcket och glo på film, sover ensam ikväll = vuxenpoäng.
Ska nu gå borsta tänderna,tvätta av mig det lila sminket jag har på mig och hoppa ner i sovtröjan!
Bild från gårdagen händelser

01:41

Skitsnack,övertrötthet och två tjejer som sällskap. helt okej lördagsnatt!

cpcpcpcpcp

Less,besviken,ledsen,arg,irretera,sårad och allmänt sur ! För att jag inte ska vara spydig och otrevlig så får ni klara er utan mina sjukt underhållande inlägg,men tror nog ni överlever,kommer nog även skaffa mig en ny blogg och kasta den här åt helvete. höörs!!!

hold you again

Haft haft en skit dålig dag,en orolig känsla i magen,men förhoppningsvis blir det bättre mot kvälla med tanke på att jag får umgås med mina älskade vän elin rantala!
vi har precis inhandlat lite gosaket tills ikväll och lagt in kycklingen i ugnen så ska snart äta middag sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Åre med majsan!



Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in!

Efter skolan gick jag ner på stan och mötte upp elin så gick vi och stoppade i oss lite mat,umgicks med henne tills klockan slog kvart i sex och hon skulle vidare.
Gick hem till lägenheten och ska precis hoppa in i duschen sen kommer baby hit och spenderar natten med mig.
ha en bra kväll!

23.12

kortfattar dagen : skolan,gick på stan och åt med linn,isa och zandra,tog bussen hem,gick och träffade Andreas,gick sedan vidare hem till maja,duschade,BB och nu ligger vi i sängen och ska glo på film.godnatt!!

första maj!

Hade en förjävla bra valborg med underbart folk och min underbara grabb!
Började ramla in folk vid 4 så startade vi grillen vid 5,mer och mer folk rullade in och mer och mer folk ramlade in i dimman.
När alla satt sig i taxin några timmar senare för att dra vidare tog jag och andreas en sväng förbi bondsjö och kollade på majbrasan en snabbis en tog vi en sväng runt stan sen bjöd han på mat på mini så åkte vi hem till mig och åt sen kollade vi på film innan vi somnade!






¨¨
Resten finns på http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1690252012222.2085222.1115378804

RSS 2.0