nu åker jag och firar valborg!! 0738207226





f1 snygga bilder ju! vi hörs

ändrade planer

skulle egentligen åka till min stuga med mathias över valborg och grilla osv men blev ändrat satt vi åker troligen dit med honom på lördag ist satt imorgon blir det att först åka ut till hannah och grilla osv sen åka in till stan och kolla på majbrasan och träffa mathias sen får vi se vart vi drar men det löser sig.

idag va jag på skolan för första gången på hela veckan + att vi slutade en timme tidigare, åkte hem efter och bytte om sen tog jag och natalie bussen till stan och kollade på lite kläder jag ska inhandla tills imorgon sen träffade vi hannah&malin en snabbis.

kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ska gå tvätta av mig spacklet sen sätta på en film och hoppa i säng.
sleep tight

16.00

ingenting speciellt har hänt idag sen jag skrev senast men ikväll runt halv sju ska jag iallfall åka till mathias i två timmar eller så satt jag får träffa honom annars ska jag inte göra någonting efter det,ska väll hem och försöka sova eller nått eftersom att jag ska till skolan imorgon och är väldigt trött
men nu känner jag våffel lukten ända hit.
vi hörs sen!

28 april

orkade inte skriva någonting mer igår men gjorde absolut ingenting. idag är jag fortfarande hemma eftersom jag började må dåligt igårkväll men nu är jag frisk oså.
nu har jag precis städar rummet och bytt sängkläder osv eftersom jag legat och sjukat mig här i fyra dagar,
nu ska jag hoppa in i duschen sen ta ett bad och efter det ska jag nog slå på en film.
lateero

10.53

vaknade nästan precis nu och ska precis slå på vänner satt jag kan vakna till liv.
idag planerar jag att gå ut och ta lite friskluft satt jag piggnar till eftersom att jag måste gå till skolan imorgon satt med det menar jag att halva dagen kommer gå åt till att plugga eftersom att jag missade omprovet i måndags så kom jag på att vi har matteprov idag som jag också missar och imorgon har vi nationella i engelska om jag inte minns fel. kan ju inget annat än älska slutet av terminen!
nej nu ska jag fortsätta med..ingenting!
lateero

22.12

ligger fortfarande i sängen och är fortfarande sjuk
hela min dag har spenderats framför vänner osv. imorgon blir det en hemmadag till framför massa meningslösa filmen och serier.men nu ska jag kolla på några fler avsnitt av vänner sen blir det till att försöka få mig lite sömn eftersom att jag sovit asdåligt dom senaste två nätterna pga min rygg som bara värker och värket.
godnatt!

vårkänsla i lördags










tummen upp för att vara sjuk!

blev sängliggandes framför vänner hela dagen igår.sen kom mamma hem med donken men men fick inte i mig mer än en halv hamburgare och har nästan inga smaklökar kvar satt det är ju något virus jag har fått
är ju hemma idag satt nu ska jag försöka få i mig lite youghurt och slå på en vännersäsong.
vi hörs

25 april

menhej!
har inte bloggat sen i fredags eftermiddag men har sovit i lägenheten satt har inte haft någon dator, i fredags blev det utgång sen sov jag med natalie och i går va vi hos micke med massa folk. vaknade runt tolv i morse och mådde fortfarande dåligt sen i fredags satt ligger hemma i sängen nu och kallsvettas,har yrsel och är illamående satt kommer nog ligga här hela dagen och försöka bli frisk tills imorgon eftersom att jag har prov.
nu ska jag kolla på film och försöka vila lite.
vi hörs!

soofta med isa nuja.hörsva


fotbollsträning








nu fuckar bloggen satt blir inge mer bilder.hörsva

if we ever meet again.

skoldagen gick ganska snabbt,fick fika sista lektionen sen fick vi sluta tidigare också. gick ner på stan med hannah,malin och daniella sen tog jag 16.10 bussen hem och åt middag.för tillfället sitter jag och kollar på när nadia och denize städar mitt rum.aldrig fel att ha någon som gör det istället.
om en timme ska vi till solenskolans fotbollsplan så ska nadia ha sin första fotbollsträning;;
efter det ska jag förmodligen träffa matte annars vet jag inte,får se om jag åker hem eller vart jag åker men uppdaterar ikväll.






åker till skolan.hörs sen


picture this

följde med natalie till hennes skola eftersom hon skulle dit och träffa klassen ett tag så kom linda och umgicks med mig och efter en stund kom även mathias och orre dit och umgicks.
hon slutade 8 så gick vi till tempo och stog där ett tag sen tog vi oss orken och gick hem. nu har vi precis fikat och ska väll gå upp på rummet när jag orkar ställa mig upp och plocka undan. senare ska jag och natalie  kolla på eva och adam♥
men nu ska jag fortsätta med vad jag nu gör.

i wanna leave with you tonight

känner mig väldigt duktig idag. först va jag jätte aktiv på skolan och det händer inte ofta sen efter skolan kom jag hem och städade nedervåningen och mitt rum och plus att jag sitter och pluggar engelska nu!
när jag gjort klart uppgiften på skolan ska jag göra klart
apu-uppgiften som svenna skulle ha in för typ månader sen. efter det ska jag börja riva ner saker på mina väggar och kasta ut massa skit för ska börja göra om mitt rum nu i dagarna,måste bara åka och köpa färg sen möbler.
ikväll blir det antligen mathias eller plugg,beror på om jag skulle åka och sova hos honom eller inte.
nu ska jag skriva klart engelskan. laater

12.49

sitter på lektionen nu och kollar på film om barn med skador typ. ska snart in på mia's lektion och försöka komma ikapp med det jag inte hunnit med. slutar tio i tre satt då ska jag hem och städa sen sitta inne och plugga heela dagen. nu ska jag ut i solen!!
vihörs


07.27

nu ska jag borsta tänderna sen åka till skolan. vi hörs sen!


21 april

har legat i sängen och dragit mig ett bra tag nu. men på nått sätt kan jag inte somna.
vet inte om det beror på om det är för varmt eller kallt här inne för det känner jag inte ens själv. nu ska jag iallafall ner och hämta vatten sen måste jag försöka sova för att orka med skoldagen imorgon. wish me luck!
laater


time after time

nu har jag en ny bloggdesign iaf och lite sånt där.blev less på min gamla.

iaf,blev aldrig så att jag åkte till matte satt gick ner till citroen och mötte lotta en snabbis och pratade sen gick jag hem igen och gjorde ingenting fram tills klockan blev nio när natalie kom hem så tog vi en prommis ner till bryggan och pratade lite. kom hem vid tio och nu har jag bara suttit och gjort klart min bloggdesign.
nu ska jag snart gå byta om,ringa mathias sen sova.
sleep tight!


first dance

nu är det tisdag.en helt vanlig tisdag och ingenting speciellt hände på skolan.
när vi slutade gick jag,linda och hannah ner på stan och åt sen kom pappa förbi med pengar och sa hej en snabbis. sen kom han och hämtade mig vid halv 6 igen och skjutsade hem mig till mamma innan han fortsatte ner till sundsvall. nu är klockan halv sju och vet inte riktigt vad som händer men troligen så att jag åker till mathias och spenderar natten. men nu ska jag fortsätta med ingenting. vi hörs!


all night long

menhej! idag va det en vanlig skoldag förutom att vi gick ner till technichus och kollade på "leka med döden" med klassen. efter skolan gick jag,malin och hannah ner till stan och satt på kajjen tills mamma kom och hämta mig vid fem så åkte vi till skolan och hade utvecklingssamtal.slutade vid sex så åkte vi hem och åt middag sen rensade jag ut alla vinterkläder ur garderoben och hämtade upp alla sommarkläder och jackor!
vid halv nio gick jag ut med natalie, vi gick till bigboy sen hem igen och kan ju bara säga att härnösand är stendött. 
nu ska jag snart slå på en film och försöka sova för jag är helt slut men nu ska jag kolla klart på internet
vi hörs!


 

you're love is my drug

har inte uppdaterat på hela helgen men har iallafall spenderat den med älskling!
(som för den delen snaggade sig i fredags.)
ifredags gick vi till torino och åt så kom isa,challe,zandra och sa hej sen gick vi förbi sabina och sa hej innan vi drog hem till honom igen vid elva och myste. igår myste vi framtills klockan blev halv tio så åkte vi hem till hans mamma och lämnade alla saker sen gick vi en prommis till statoil sen hem igen.
idag har jag inte gjort så mycket,åkte från mathias klockan fyra sen städade jag bara och packade och nu sitter jag och kollar på någon film och ska väll kolla klart på den.
vi hörs!



fin bild från delsbo.hejdå






du får mig tappa andan

har  suttit i 4 timmar och bara glott på massa tvavsnitt men nu har jag snart kollat ikapp.
tog en låång dusch satt nu sitter jag här i morgonrock och måste snart gå föna håret osv sen ska jag nog ta och fika när natalie kommer hem sen blir det väll sängen och försöka sova.
nu ska jag kolla klart på bloglovin osv och kommer nog inte skriva någonting mer ikväll men ni får ha en bra torsdagskväll så hörs vi imorgon!


fantasi

slutade en timme tidigare idag satt tog bussen hem för att ta tag i städningen satt nu är det fintfint igen.
sitter och kollar på 90210 och har ganska många program att ta igen men förhoppningsvis kommer mathias hit ikväll om han mår bättre annars blir det nog till att sitta fast framför dataskärmen och kolla på gossip,desperate och cougar town.
later

ingen rolig rubrik idag

åkte till matte vid 6 och sen kom mamma och hämtade mig vid nio så åkte jag hem men vände i dörren lika snabbt eftersom att natalie ville ta en liten promenad satt vi gick nere till bryggan och pratade tills klockan blev tio så drog vi oss hemåt'
nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med mitt rum. det ser ut som en helvete och jag känner att jag egentligen inte ha någon ork till att städa satt får se när det blir av.
nu ska jag gå tvätta av mig sen slå på en film. sleep tight!





the sky's the limit

skrev ingenting igår för åkte och sov hos maja.gjorde ingenting speciellt.va med bella,zandra och natalie sen träffade jag mathias typ 5min sen gick vi hem till maja och kollade på sex and the city och tjockade lite. idag va det en helt vanlig skoldag så åkte jag hem vid tre och städade och åt middag. nu funderar jag på att gå duscha en snabbis,om en timme åker jag iaf till mathias och pratar litt men kommer hem runt 9 ikväll satt skriver då.
ha en fortsatt bra dag!

"staden som aldrig sover"















































orkar inte lägga upp mer nu.



04-12-10

har inte bloggat sen jag åkte från new york men är i allafall hemma i här-nös-and igen.
i lördags åkte jag först och träffade tjejerna sen åkte jag hem till älsklingen och spenderade natten och hela söndagen hemma med honom och ba myste!
i dag har det varit skola som vanligt och nu är klockan halv fem satt ska väll äta snart sen åker jag troligen till älsklingen och sover där men ingenting bestämt än satt vi hörs lite senare.


kommer inte på någon rubrik

nu kommer sista inlägget från new york.åker hem ikväll och det ska bli väldigt skönt att få hålla om mathias igen.
nu ska jag packa och sen duscha och efter det åkte vi till en outlet och kollar sen blir det väll bara middag och sen åka til flyget och se fram emot en 11 timmars flygresa.och juste.en kille försökte spränga ett flyg i förrgår satt vi får se om jag kommer hem:D hehe.
nej nu ska jag börja fixa sen äta frukost. vi hörs när jag sitter på flyget!

at the same moment

va ner och bytte kameran mot en nikon istället.den andra va helt kass i mörkret men nu är jag nöjd!
idag va vi iväg och åkte helikopter över manhattan.va faktiskt ashäftigt även fast jag höll på dö när jag insåg hur högt det va.och efter det tog vi färjan över till frihetsgudinan.
ikväll ska vi iväg på bio,avatar med 3D,dom nere i reseptionen hade rekomenderat den och vi har inget annat för oss satt.och imorgon är sista dagen här.20.30 imorgon kväll bär det av hem till sverige igen. kommer dock sakna värmen men får hoppas på att den kommer hem till oss också snart. nu ska jag byta om sen ska vi till central park och kolla sen ska jag fixa älsklingens present sen blir det middag. och eftersom att klockan redan är tolv hemma så säger jag godnatt sverige!
(lägger in bilderna från idag när jag kommer tillbaka ikväll)


tummen upp


he's a fallen angel

nu har jag precis vaknat och måste snart gå upp ur sängen. om 3 timmar ska vi ta taxin in till brooklyn bridge sen därifrån ska vi åka helikopter.är dock flygrädd men ska nog bli ganska häftigt.
annars idag ska vi väll bara gå runt i stan och kolla  om vi hittar någonting roligt sen ska jag nog gå byta min kamera tror jag mot en bättre.men får se om vi hinner det idag.
nu ska jag hoppa in i duschen sen börja fixa mig. vihörs!

23.25

nu är jag tillbaka på hotellet igen.
idag har det varit toppen väder.nästan för varmt kan jag säga. 29+ och stekande sol,ska väll dock inte klaga med tanke på att jag åker hem till kalla tråkiga sverige om två dagar.
idag åkte vi på sex and the city tour. fick åka runt new york och gå in och kolla på massa ställen dom spelat in satt lägger upp massa bilder sen. kom tillbaka hit och bytte om sen gick vi iväg och åt middag sen efter det åkte vi till brooklyn bridge och gick över och tog massa kort sen tog vi en taxi tillbaka till hotellet.
nu hade jag tänkt gå tvätta av mig och byta om och lägga mig för imorgon blir det en lång dag. vihörs!





åkte först till pleasure chest där miranda köpte sin så kallade " rabit" ^ -
vi fick även en sminkpinne;;



sen åkte vi till resaurangen dom va på dagen före carrie & big's bröllop


-ll-


-ll-


-ll-


sen åkte vi till lekparken där miranda va med sin son och träffade streve's nya flickvän för första gången



och gick till the cafe shop



...och efter det åkte vi till baren där steve jobbade.


-ll-

men nu orkar jag inte lägga in mera bilder. nu ska jag sova.godnatt:D

19:29

har precis kommit in efter en underbar dag.nu ska vi bara byta om sen gå iväg och äta middag.
skriver ikväll!

if we ever meet again

godmorgon.tänkte passa på att skriva om gårdagen nu!

vi startade dagen med att gå igenom manhattan för lite shopping.hittade ett par jeans.en klänning,en sminkväska,ett par skor och en systemkamera. sen gick vi till hotellet med alla grejer sen ner till en buss( hop on,hop off) så åkte vi på en två timmars tur runt new york.fick se te.x vart vänner,sex and the city,coyote ugly,king kong osv spelades in.
efter vi hade åkt klart gick vi till hotellet och byte om sen gick vi och åt middag och påvägen ser vi typ 30 brandbilar,ambulanser och poliser för det hade tydligen varit en stor brand på hotellet mittemot vårat.
när vi gick till restaurangen vi skulle äta på hade som massa undehållninig under middagen så kunde man sitta och lyssna på när dom sjöng.( ink.pappa)
sen när vi hade ätit klart gick vi bara en sväng ner till staden och kollade sen gick vi och handla sen hem till hotellet och tog det lungt.

här är några bilder från turen igår:

















orkar inte lägga upp mer nu.vihörs!

-

alldeles för trött för att lägga ut bilder och skriva om dagen nu.gör det imorgon när jag vaknar för nu ska jag lägga mig och kolla på tv sen sova litt

sov gott sverige<3

060410

nu är klockan halv åtta och vi har precis kommit till hotellet.ska iväg och äta nu men skriver senare om vad vi gjort under dagen så slänger jag in några bilder också
ochbtw.jag saknar mathias och mina tjejer.

06.33

hatar tidsomställingarna.klockan är nu halv 7 och jag har varit vaken sen 5..
nu ska jag bada.hejdå!

N.Y

hejsan! sitter på hotellet nu och har precis kommit in efter att vi va och gick en sväng och kollade sen gick vi och åt. och just nu för tillfället är det 22+ ute
flygresan gick bra eftersom man kunde sitta och kolla på film men dock är väll kanske inte elva timmars flygresa det roligaste. imorgon ska vi bara gå runt på manhattan och kolla om man hittar någonting roligt att köpa sen vet jag inte riktigt vad vi gör men det visar sig väll. lägger kanske in några bilder då&då men lägger in allihopa när jag kommer hem till sverige igen. nu ska jag gå och ta mig en dusch sen lägga mig i sängen och läsa lite bloggar och sen ska jag väll sova eftersom att i mitt huvud är klockan halv 4 som i sverige men det är ju 6 timmars skillnad satt nu är klockan halv halv elva för oss..
sleep tight!

one day to go

hejhej!
sitter nere i sundsvall för tillfället och har nästan packat klart inför imorgon.åker till stockholm halv 8 imorgonbitti sen 14.10 går flyget till island där vi byter flyg och åker vidare till new york!
kommer dock sakna mathias som tusan. nu hade jag tänkt packa klart sen hoppa ner i sängen och försöka sova lite eftersom att jag måste upp 7 imorgon. bloggar på vägen dit också eftersom att jag ska flyga i elva timmar.
men nu ska jag slå en pling och säga godnatt till mathias sen väntar sängen!
sleep tight

like a star

kom precis hem från staden,har pratat med mathias och umgåtts med natalie och träffade maja,madde och emma osv också.och nu sitter jag här hemma,känns väldigt tomt nu när natalie har åkt till sthlm över veckan..
ikväll vet jag inte vad som händer riktigt men det märker vi för nu måste jag städa på rummet och all skit sen måste jag packa eftersom att jag åker till sundvall imorgon och sover hos pappa och på måndag klockan 07.00 bär det av till sthlm för att åka vidare till new york!
kommer dock sakna ihjäl mig efter mathias.
men nu måste jag börja städa.
vihörs

...

nu har jag kommit hem.allt är åt helvete och nu ska jag sova med natalie
hejdå!!

17.43

åker till sams med familjen,hörs ikväll!
0738207226


malin 17 år!! 26/03
























party like a rockstar

blev födelsedagsfirande för hela slanten igår.började hemma i lägenheten med tjejerna och blev tårta sen drack vi och spelade massa olika kortspel och vid ett kanske? drog vi till linda och förtsatt där tills vi drog vidare till billa och umgicks lite.
vid kvart över fem imorse gick jag och linda hem till lägenheten igen och kom isäng vid halv 7 och somnade på en gång ungefär sen vaknade vi runt elva imorse och städade bort det sista sen igår innan mamma kom och hämtade mig så åkte jag hem och hoppade in i duschen sen åt jag en rejäl frukost.
nu sitter jag med natalie och pratar och lyssnar på musik osv och det ska jag fortsätta med nu.

laater

RSS 2.0