21:17

godkväll. Kom precis hem från spegeln och sitter och glor på tv, zandra hoppade precis in duschen så ska plocka undan lite i lägenheten innan jag också ska ta mig en dusch!

på kvällens schema står plugg högst upp på listan sen ska vi väll bara glo på film hela kvällen


Kasta in en bild från 2009 också. hörs syns ses

It's a game and imma let you beat me

gick halvdag på skolan så slutade redan vid elvan så gick jag ner på stan med malin,frida och linda sen mötte vi upp natalie och efter det blev det lunch på subway.

gick sen till ungdomsmottagningen med natalie sen träffade vi elin och gick till lägenheten och nu har hon precis gått till bussen, förtillfället står natalie i köket och gör middag till oss.

Lite senare kommer zandra så ska vi tre gå ner till spegeln och träna litt.
nu ska jag duka.brb


22:47

godkväll.
kvällen har spenderats med hårinpackning, fotbad, kropps skrubbning och grönsaker med dipp och inte nog med det,haft majsan som sällskap också.

vi sitter just nu och kollar på sex dagar och sju nätter och diskuterar hundnamn,
efter filmen tänkte jag gå borsta tänderna sen gosa ner mig under täcket och försöka hitta kraft till ännu en skolvecka.
peace!


10:16

godmorn!
precis klivit upp ur sängen och skulle göra litt frukost när jag inser att natalie har ätit upp allt, så nu får man stå sig till jag åker hem till huset.

Ska snart städa upp lägenheten,ser ut som nån släppt en bomb här sen ska jag väll bara umgås med maja tills jag åker hem för dagen.

00:30

nu: byta om,tvätta bort sminket,göra ordning dipp sen glo på picture perfect!


never let the fear of striking out keep you from playing the game

Gårkvällen spenderades med firande av maja hemma hos henne med några.vi fika,glodde på tv och spelade charader.
när dom drog tog jag och maja en prommis till shell och handlade sen tillbaka till henne och kollade på film.

Imorse bestämde vi oss för att åka till birsta,fick med mig två tröjor,en halsduk och en tungpiercing hem.
bussen anlände i stan runt nio så gick vi på hemköp och handla och träffa litt trevligt folk sen gick vi till mig och lämnade sakerna sen ner på mini och åt.
nu sitter vi här och ska snart koppla in dvdn och glo på film.

Här har ni några fina bilder sen gårdagen.


 




14:07

sitter på skolan förtillfället,ska snart ner på stan och efter det går jag hem och duschar sen ska jag gå till majsan eftersom hon fyller år idag,congratz baby!

kvällen spenderas med natalie,ska bara ligga inne och glo på film och ta det lugnt.måste försöka plugga också!
nu ska jag börja dra mig,hör av mig sen och förmodligen kommer lite bilder från idag!

20:30

sitte i lägenheten nu med isabelle och natalie som sitter och skriker till stup i kvarten pga att dom håller på dö på tibia.roliit sällskap!
ska bara sitta här ikväll och eftersom dom kommer spela tibia hela kvällen får väll jag stta och lira king.com och äga litt!

Nu ska jag iallafall springa ut en snabbis sen leka lite med bloggen. possposs


23:12

Ligger i sängen och kollar på vänner just nu, inte gjort så mycket mer idag men fick äntligen klar min apu rapport som skulle varit inne i november, men bättre sent än aldrig har jag hört?

idag har solen legat på hela dagen,kan det bara börja smälta snart så våren kan komma fram!

Nu ska jag kolla på vänner,missar ju massa men först ska ni få en fin bild på mig och lindus från the dance idag!




fin vädreee




02:00

Skrev inget igår för att..ja,jag hade ingen lust men spenderade iaf kvällen med zandra,maja och elin sen sov elin och zandra kvar med mig.vaknade redan vid nio imorse och kunde inte somna om. Klockan tre tog vi iaf hockeybussen ner till e:on och kolla på timrå-modo,modo vann men det är ingenting jag surar över för dom va det bättre laget på isen,vet inte vad timrå håller på med just nu! Iallafall,nu är klockan 2 och jag ligger i lägenheten och kollar på vänner,helt ensam,första gången någonsin jag spenderar natten helt lonely.vi får se imorn om jag överlevde.gonatt!

10:09

Godmorgon! Sitter på skolan för tillfället och kollar på 'underbara älskade' med klassen.slutar väll om en timme och går då vidare till nästa lektion och kollar på en annan film! Efter skolan möter jag upp elin och zandra sen spenderar jag min kväll med dom,vet inte riktigt vad vi ska göra men någonting mysigt blir det nog.imorgon är det iallafall timrå-modo! Nu ska jag kolla vidare på filmen.possposs

16.46

hejsan så här på torsdags kvällen, inte gjort så mycket idag,började tio så slutade jag klockan två så gick jag hem till lägenheten och storstädade sen tog jag bussen hem till mamsen.sitter nu i sängen och glor på vänner,väntar på att mamma ska komma hem från affären med godaker till mig. Kvällen spenderas förmodligen hemma om jag inte åker till lägenheten, men det märker jag senare. nu ska jag glo vidare på vänner (as usual) . be back later!

18:03

klockan är redan sex,precis kollat klart på vänner, säsong 8,ska snart börja titta på 9an,för tillfället sitter jag i natalies rum med henne medans hon försöker bestämma sig för vilken mat hon ska beställa vilket har tagit henne en halv timme redan,efter maten åker jag förmodligen till lägenheten och förhoppningsvis kommer elin och sover med mig så jag slipper sova ensam.hör av mig när jag vet mer.brb!

take you home

godmorgon alla fina människor.ligger i sängen med natalie och har precis vaknat,fick henne till att stanna hemma med mig till klockan ett,ska väll snart börja fixa mig för att sen gå och äta lunch innan jag börjar. efter lektionen tar jag bussen hem för att städa och kasta alla kläder i tvätten. vet inte om jag stannar hemma ikväll eller åker till lägenheten men har inte varit hemma på ett bra tag känner jag. nu ska jag glo på tv sen plocka fram kläder.hörsva

love, sex & sunshine

godafton! vart inte så mycket skola idag,gick på första lektionen sen på lunchen blev det filmmys och efter det gick jag på stan och åt med elin och mötte sedan upp natalie så handlade vi middag. för tillfället sitter jag hemma hos zandra och lyssnar på hennes skitsnack om aladdin,ska nog sitta här ett tag till sen spenderas resten av kvällen i lägenheten med natalie med massa mys. imorgon börjar jag kvart i ett så slänger in ett inlägg eller nått innan skolan för nu ska jag sysselsätta min fina vän bredvid mig.

supernova

ska försöka komma igång med skrivandet igen,ska inte låta den här skiter ta över mig helt och får acceptera läget.sen sist har det väll hänt en del och humöret är väll upp och ner. Helgen har iaf spenderats med en hög fantastiska människor! imorgon är det tisdag så skolveckan har dragit igång igen,nu är det dock x-vecka och har kondition en gång om dagen och kan inte delta pga halsen så är ledig dom timmarna men inte helt fel att börja eller sluta runt tolv varje dag? För tillfället ligger jag i sängen och knappar mellan kanalerna och försöker bli trött.nej nu börjar någonting intressant på tvn så vi får höras av under morgondagen! gonatt

14:30

Det har gått 6 dagar av det nya året och allt har redan rasat ihop,kommer inte blogga så mycket nu eftersom jag inte har så mycket att skriva om och mitt humör ligger på 0. Hör av mig när jag kommit på benen igen.Take care!

tredje januari




Dagen började med att jag och min mor åkte ner till sundsvall klockan 8 och skrev in mig inför operationen imorgonbitti, efter det åkte jag hem till maja och madde sen tog vi bussen ner till sundsvall och gick runt på stan.

Kom hem för ungefär två timmar sen,har precis ätit upp min kebabtallrik och sitter just nu och glor på vänner som jag ska fortsätta med dom närmaste timmarna innan jag måste sova eftersom jag ska åka till sundsvalls sjukhus klockan 6..håll tummarna på att jag vaknar upp efter nedsövningen så hör jag av mig när jag kommit hem på onsdag!


-

nyårsafton











Här får ni några bilder från söndags








.

2011

kvällen igår började med att jag drog med mig tjejerna hem till edin så förade vi där med massa trevligt folk,sen vid...9 eller nått tog alla taxi upp till peter så fortsatte vi där,hade en skit trevlig kväll sen vid tre började jag och felicia vandra hemåt men då stannade en taxi så fick vi gratis skjuts hem. väldigt snällt! dock när vi kom hem märkte jag att jag hade glömt nyckeln till porten så vi fick stå och vänta till det va nån som kom ut men annars hade jag en väldigt lyckad nyårsafton! Nu ska jag vänta på att blogg.se ska fungera helt så jag kan lägga upp några bilder sen gårdagen.. men nu ska jag umgås med felicia och maja. hörs

RSS 2.0