free fallin'

kom hem för ungefär en timme sen.va ner på stan och träffade mathias och pratade med honom om allt och ingenting och nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik och funderar på att be natalie komma in och kolla film med mig ett tag kanske.
imorgon är det skola sen lov eftersom att vi fick vara ledig på torsdag om vi gjort klart alla uppgifter.sköönt!
nu ska jag byta om och hämta natalie sen slå på en film.
sleep tight bitches!

it tomorrow never comes

sitter på skolan med linda&frida för tillfället. gårdagen spenderades hemma hos emma med henne och maja osv.kollade på film sen drog maja och då kollade vi på top model som precis har börjar.
runt tio kom mathias och hans mamma och hämtade mig hemma hos emma så åkte vi till hans pappa och myste sen sov vi!
dagen började med ett besök hos tandläkaren och jag har fortfarande inga hål,(stolt) sen så åkte jag till skolan och nu har vi inte gjort så mycket annat,eller på svenskan skrev jag klart min uppsatts om sägner satt nu är det överströkar. idag åker jag troligen till pappa för att planera resan eftersom att vi åker på måndag.
men nu ska jag gå ut sen gå på lektion.

och juste.dagens roligaste: frida skulle knyta skorna och fick ciggen i ögat.hehehe
vihörs!


28-03-10

har inte gjort någonting idag,eller drog hem till amanda och umgicks med henne och emelie ett tag sen har jag bara suttit med natalie och inte gjort någonting men runt sex satt vi oss och spelade sällskaps spel med mamma&patrik.trevligt!
men nu ska jag till mormor och mysa litt.
vihörs

*

kom precis hem från lotta.har inte umgåtts med henne på hur länge som helst satt det va väldigt trevligt.
har inte gjort så mycket mer idag sen jag bloggade senast faktiskt,typ suttit framför datorn osv.
imorgon är det söndag igen och det betyder att det snart är skola igen men nu är det dock framställt till sommartid satt lite lycka i det hela. nu ska jag borsta tänderna och tvätta av mig sminket sen lägga mig och kolla på en film med mathias i telefonen(y)
och juste.åker om 9 dagar!

sleep tight!!

27-03-10

ïgår fyllde malin år satt blev utgång och födelsedags firande! hade super kul men det hände mycket under gårdagen.
idag vaknade jag upp bredvid matte och vi gjorde ingenting speciellt typ.kollade på film och vid halv tre tog vi bussen till staden och gick till subway och åt lunch. efter det drog vi till donken och träffade hannah och malin sen kom mathias mamma och hämtade oss och körde hem mig sen åkte han hem..
ikväll vet jag inte vad som händer men återkommer om det senare
(bilderna från igår kommer när elin skickat dom)
vihörs

my feet wont touch the floor

har inte orkat bloggat förns nu men iaf.har inte gjort ett skit idag,mamma&patrik kom och hämtade mig så drog vi och handlade sen åt vi och pratade om allt som hänt.hade jätte trevligt faktiskt! annars har jag
bara suttit och kollat på hundratals avsnitt av 90210,desperate och cougar town och nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen och efter det blir det till att kolla på alla gossipgirl avsnitt jag missat.
väldigt fullbokad dag sattsäga.hehe
och juste,fick min timråtröja idag som mamma hade köpa.fintfint!



men nu ska jag duscha.
be right back!

-



jag orkar inte med nå svek,jag klarar inte av det.

har växt ifrån all lek,jag hoppas du förstår det

jag älskar dig!!

jag behöver din värme

åkte hem till mathias en stund ikväll osv.sen kom mamma och hämtade mig efter kören så åkte jag hem och fikade och nu ligger jag här och ska precis starta en film och somna till.
imorgon är vi ledig satt ska sova ut riktigt skönt.
men nu ska jag prata med mathias halva natten sen sova.
sleep tight

03-24-10

goddagens.
igår efter skolan kom pappa och maria och hämtade mig så åkte vi hem till mathias där han väntade så åkte vi och hämtade farmor i ramvik sen drog vi till högakusten och åt middag sen åkte vi vidare till sundsvall där vi sedan gick på bio och kollade på "shutter island" men somnade till då&då,hehe.
och nu sitter jag här på skolan igen och har lektion där vi ska sitta och skriva om olika funktionshinder satt ska fortsätta skriva om autism annars vet jag inte vad som händer idag.antagligen är jag med matte eller så åkte jag ut till hannah och kolla på hockeymatchen.
vihörs

du får mig tappa andan

hej! hann inte skriva någonting igår men iaf.drog till stan efter skolan med hannah så kom maria och hämtade oss och skjutsade hem oss till mig en snabbis sen drog vi till coop och köpte hockeybiljetten så blev det hockey med älsklingen och mina b-rudar! fin vinst också.6-3!
efter matchen kom pappa och hämtade mig och matte så åkte vi hem till honom och myste litt sen sov vi och sen idag har jag inte gjort någonting speciellt förutom att vi va på maskinhallen i morse och lyssnade på någonting om elsäkerhet.
idag efter skolan åker jag&matte med maria till farmor och hälsar på eftersom att hon legat på sjukhus osv sen kanske det blir bio i sundsvall med baby men vi får se för nu ska jag fortsätta hjälpa min grupp med någon uppgift
vihörs


22-03-10

haft en helt toppen helg. i lördags blev det somsagt utgång som ni ser på bilderna i det tidigare inlägget och jag hade sjukt roligt och dansade så mycket att jag har träningsverk i hela kroppen men det får man ta!
igår hände ingenting speciellt,myste med mathias tills han åkte hem och sen åkte jag till mormor och åt middag osv. nu sitter jag på skolan och har data och ska snart börja på mitt arbete om michael jackson och ikväll får vi se om det blir hockey eller mathias.
vihörs!


one drink turned into two drinks,three drinks turned into dancing


































20 mars

igår blev det hemma mys med älskling bara och idag har vi inte gjort någonting,isa kom och mötte mig så fick vi skjuts av hennes broder till mig så fixade jag mig eller ja,jag håller fortfarande på satt ska snart gå platta håret.
ikväll blir det utgång med massa trevliga sen sover jag med älskling.
men nu ska jag fixa mig sen ska jag och isa till stan och äta!

ha en trevlig kväll

03-18-10

sitter på skolan för tillfället och gissa..vaknade upp till värsta snöstormen igen och igår va det värsta finvädret och nu det här? och plus att jag ramlade på väg till bussen satt mina byxor gick sönder och jag började blöda på knät! suck..
idag slutar vi halv fyra och då blir det till att ta bussen hem och fixa mig sen ner till bussstation för att åka vidare till e:on och kolla på hockey och efter det blir det bara att åka hem och kolla på 90210 hela kvällen.
men nu ska jag kolla klart på lite bloggar innan vi börjar. och då har vi läxa som jag inte hade en aning om.
wish me luck

vihörs

03-17-10

nu har jag precis avslutat 7 avsnittet av 90210 och det är så sjukt spännande men jag är grymt trött satt får vänta med nästa avsnitt tills imorgon..
och juste,imorgon är det timrå - hv71 som spelar satt blir att åka dit med flickorna
annars har jag ingenaning om vad som kommer hända imorgon men en sak vet jag och det är att jag ska lägga mig nu.
sleep ight

she´s a fallen angel

hej! nu är det onsdag igen och skoldagarna bara rinner iväg medans värmen kommer mer&mer.idag hade jag till och med skinnjacka och jag frös ingenting.
sommaren är på väg med stora steg!
idag umgicks jag med elin eftersom att jag inte varit med henne på flera månader satt hon följde med mig hem efter skolan så umgicks vi lite sen tog vi bussen till torino så käkade vi och snackade massa skit innan matte och edin kom och umgicks lite innan jag och elin traskade hemmåt mot mig igen.lyssnade på musik och pratade om allt och ingenting. nu har hon precis gått och jag ska hoppa in i duschen innan nya 90210 avsnittet är nerladdat sen ska jag sitta och kolla på det hela kvällen men kanske slänger in ett inlägg innan jag lägger mig men för övrigt får ni ha en bra kväll.
puss


stockholms bilderna




















in my head

kom hem för ett tag sen och har precis kommit ur duschen,innan jag slutade kom mathias dit och myste med mig lite innan jag tog 16.46 bussen hem och åt middag och efter det duschade jag somsagt och nu sitter jag här och håller tummarna på att bdb och internet ska börja fungera lite bättre.snart kommer mathias mamma och hämtar mig så åker vi hem till honom och myser och sen spenderar jag även natten hos honom,kan det bli bättre? tror inte det va.
men nu ska jag packa det sista sen åka till matte.
vihörs!

-

NU BLIR DET


SLUTSPEL!!





14 mars

hemma i lillastaden härnösand igen. kom hem igår vid ett någongång och bilderna från sthlm kommer i nästa inlägg.
igårkväll runt elva så drog jag och älsklingen till donken och åt middag sen drog vi ut ett tag och runt tolv följde vi med sudda,jörgen och åkte lite bil sen halv ett körde han hem oss till mig så blev det mysa litt sen soova. nu är klockan tolv och jag funderar på att börja städa satt man tjänar lite pengar och efter det vet jag inte vad som händer,om jag skule vara med elin eller inte annars blir det väll mathias.
nej nu ska jag skynda dig satt man kommer ut i det härliga vädret snart!
be back later!

STOCKHOLMSTAD!


11 mars

igår åkte jag och mathias ner till sundsvall och spenderade natten där sen nu är klockan halv tio och maria ska snart till läkaren och efter det packar vi sen dras det mot stockholm med älskling.sover hos min faster och ska väll träffa min släkt lite och bara mysa.kommer bli jätte skönt.vet inte riktigt vilken dag vi kommer hem men har med mig datorn sen om jag har tid att uppdatera eller inte,ja det återstår att se.
men nu ska jag gå in och pussa på mathias lite. ha en trevlig helg!
vihörs

9 mars ♥

nu har jag precis kommit hem från pappa och nu ska jaga bara packa klart sen åker vi och handlar sen vidare upp till lägenheten. klockan halv fyra kommer mathias dit och myser med mig tills han ska ner på teatern och kolla på magnus betner med sin syster och under tiden stannar jag hos mormor och fixar litt inför ikväll;; 
men mer om det ikväll för nu ska jag packa sen åka!
vi hörs!


tre månader med älskling!! ♥
iloveu






8 mars

plus grader och snön smälter!!

nu är det tisdag och jag har sovit med mathias sen i fredags och igår blev det först så att vi va hemma och myste sen gick vi ut och imorse när jag vaknade städade jag lägenheten sen gjorde jag lunch till mig och matte medans han låg och sov och efter det låg vi bara och kollade på film och myste i 4 timmar.
klockan fem kom pappa och hämtade mig så åkte jag med honom ner till sundsvall och nu sitter jag här och kollar på  guld feber och snart börjat Svenska Hollywoodfruar.
imorgon åker jag hem till stan igen och myser med älskling eftersom att vi firar tre månader ♥  men mer om det imorgon för nu ska det mysas framför tvn med massa gosaker.
vi hörs


can't wait to see your face

gud vilken härlig dag det har varit idag,vaknade upp bredvid en underbar pojkvän till ett underbart väder. klockan är snart kvällen och det är 0-gradit ute!
nu har jag iaf städat heeela huset,hämtat ved,lagat mat till ungarna och ska snart bada dom också.gud vad jag är duktig(y)
nu är klockan snart fem och jag ska nog inte göra så mycket mer innan mamma kommer hem vid 7 förutom att jag ska lägga ungarna vid halv sju sen ska jag nog fixa mig och åka för att träffa mathias.
ikväll vet jag inte vart vi sover,om vi sover hos honom,hos mig eller i lägenheten med det märker vi.nu ska det badas!
vihörs

03-06-10

nu är det äntligen lov och igår blev det utgång med älsklingen och massa!
när vi kom hem igår så gick jag och mathias och la oss sen vaknade vi runt elva idag och ba myste och nu är jag hemma och kollar ungarna och väntar på att klockan ska bli lite mer satt jag får beställa mat sen åka till min favvokille!
nu sitter jag iaf och kollar på cougar town och är inne på det sista avsnittet nu sen har jag kollar på desperate housewives.
nu ska jag kolla klart på mina tv avsnitt sen får vi se vad som händer.
see you later

03-04-10

nyduschad,nystädat rum och redo för sängen!
idag drog jag hem till hannah efter skolan med sofia,malin och hannah och myste på med dom tills klockan blev halv sex satt jag,malin och hannah drog ner på stan och till teatern och köpte biljett till teaterprojektet som kiöringskolan hade idag. föreställningen började sju och den va faktskt helt ok,men den slår ju aldrig vårat teaterprojekt om man säger så;;
kom hem för ungefär en timme sen och nu tänkte jag faktiskt slå på en film och göra min redo för sängen.
sweet dreams

03-03-10

idag va det en helt vanlig skoldag,slutade 20 i tre så kom mamma och hämtade mig så åkte jag hem och åt tacos och städade sen tog jag 16.17 bussen som hannah satt på så åkte vi ner till stan sen upp till höga där älsklingen och edin va sen åkte vi tillbaka ner på stan så gick vi och solade sen kom mamma och hämtade oss så åkte vi hem till mig och sooftade.
hon drog för en halvtimme sen och nu ska jag äta lite fika sen ringa mathias och efter det blir det förmodligen så att jag kollar på film osvosv.
men nu ska jag fika. sleep tight!

det måste va någon slags magi

kan ju bara säga att matchen igår va otroligt rolig och det va en otroligt  fin vinst mot modo för tredje gången irad !!:D

iaf,idag efter skolan åkte jag hem och fixade litt sen tog jag bussen upp till mathias skola och väntade tills han slutade sen åkte vi hem till honom och ba myste och kollade på film sen ringde mamma och väckte mig vid tio så kom hon och hämtade mig så åkte vi till lägenheten och hämtade datorn osv. nu sitter jag här och funderar faktiskt på att gå och ta en dusch och sen ringa älsklingen och kolla om han vaknat annars ska jag bara slå på en film och försöka sova.
men nu ska jag först och främst ta mig en tårtbit.
sleep tight

RSS 2.0