here we go....again?

Ska försöka lägga ner lite tid på bloggen trotts allt, eller ja.dom dagarna jag inte är med mathias eller har någonting annat för mig. som te.x idag.

Har ingenting att göra för tillfället,sitter och kollar på monster till svärmor så jag tänkte passa på att lägga in lite bilder på hur långt vi kommit på rummet.


dag 1
  

dag 2


nu blir det till att försöka få lite mer sömn än igår så fortsätter vi med målningen och möbleringen imorgon.
Take care


19.42

Har varken ork eller tid till att blogga men tänkte bara slänga in några rader och berätta att jag var med hannah på twilight movie night igår/inatt. så värt pengarna!
Nu ska jag slå på en film och tjocka i mig gosakerna mamma kom hem med.
ha en bra kväll

twilight movie night

Nu blir det att fortsätta göra om i rummet sen ner till stan och vid fyra möter jag hannah så tar vi bussen till sundsvall så blir det twilight hela natten inkl tredje nya filmen.mys!


Midsommar



















och senare på kvällen kom min pojkvän ut och gjorde sällskap!


tivoli














lördag























ni gjorde verkligen min helg folket!
(och kanske borde påpeka att tiden på bilderna är inställd på annan tid så ni vet;))

idag fyller lillsyster 7 stora år!

älskar dig goo tjejen!

hej på ett tag

känner att jag lägger ner bloggen ett tag under sommarlovet.som det känns nu iaf,
känner att jag måste få ordning på allting som händer och massa så tills vidare får ni ha ett toppen sommarlov!

19.11

tältning på smitingen ikväll!
och mitt minneskort till kameran är tyvär borta för tillfället så inga bilder kan läggas in eller knäppas.
men nu står mathias pappa och ropar så nu ska vi fara.
puss

19 juni

i torsdags blev det somsagt hemsön med mathias och några,
blev båttur och grillning,super mysigt!
vi vaknade vid fyra och låg i sängen tills mathias pappa kom och hämtade oss vid sju sen åkte vi till mini och köpte mat sen åkte vi hem till matte och låg i sängen heela kvällen med massa beck filmer.
nu är klockan halv tre,det är skitväder och jag undrar fortfarande vart sommaren är..?
nej nu ska jag väcka mathias sen ska vi ner och äta.
puss

btw:.idag fyller natalie år.grattis hjärtat!!


17 juni

inte skrivit på en vecka och har inte ens tid nu men tänkte bara säga att alla bilder från skolavslutingen,tivoli osvosv kommer in imorgon om jag får tillbaka min dator av malin.
ikväll åker jag och mathias och några ut till hemsön och umgås,nu ska jag fixa klart mig.ha en bra kväll/ helg!
puss

sommarlov




flitig tjej





---------------------------------------------------------------------------------






nu ska jag ta mig en dusch sen sakta men säkert börja fixa mig för att kika på kiörnings bal!

22.27

du knäcker mig & nu ska jag sova!!!!!!!!!!!
god jävla natt:)

7 juni

har haft en toppenhelg med mina tjejer!
började ju i fredags hemma hos hannah så kom victor,matte,fredrik och bosse. satt där tills klockan blev halv elva och vi drog till tivolit,mötte mersiha & massa mysfolk sen vid halv två kanske drog jag,malin och hannah hem till hannah och bställde mini sen sov vi.

vaknade i lördags vid elva och redan vid tolv fick vi börja fixa oss eftersom vi skulle ner på stan och äta vid två och vara hos linda vid tre. halvsex så satt jag nere vid psykparken med samma folk som i fredags plus några fler,vid nio kanske (?) gick vi hem till linda och fortsatt där och hade lagomt trevligt iaf.hehe. sen vid halv tolv drog vi ner på tivolit och hade både mindre bra och mer bra stunder men hela helgen var mer än bra. bilderna från helgen kommer nog in i kväll eftesom jag har kameran hos linda.

nu ska jag fortsätta på engelskan sen gå äta lunch!


don't let me fall

blir lite kortfattat om vad som hänt för har ganska bråttom.

igår åkte vi iväg med klassen och spelade golf,trevligt!
åkte till stan efter det med linda,hannah och mallz så köpte jag och linda hårfärg så gick vi till hannah och färgade det.  mötte isa och gick och sola sen tog jag,malin och hannah bussen ut till hannah och gjorde ingenting speciellt.

idag har det inte hänt så mycket.visade upp dansen på estetiska som vi hållt på med så kommer nog en video på den senare,haha. efter det gick jag till kina och åt lunch med mamma och patrik sen åkte jag hem och duschade. nu sitter jag här och ska precis åka ner till stan och mötta hannah och linda och kolla på sjöslaget sen går vi till hannahs lägenhet och fixar oss sen börjar vi dricka hemma hos henne och efter det blire tivolit!
+ att mersiha kommer till stan ikväll!

ha en jätte bra kväll folket!(y)

21.36

här sitter jag med pissgul färg i håret och isa är en apelsin,uppdaterar när vi är klara!!

this my cooool

umgås med isafisa för tillfället, nu ska vi ner på staaoon och sola litt sen blire nog till att färga håret ( om jag våga ) hehe. vihörs

02.06.2010

andra juni,solen skiner och jag sitter framför skolbänken och pluggar till ett prov som jag ska ha halv två och som för den delen kommer gå åt helvete.
efter skolan var det planerat att åka till birsta och inhandla lite kläder men åker ner imorgon ist så slipper vi åka buss eftersom vi åker med benny.
nu ska jag fortsätta plugga till fritidskunskaps provet.wish me luck,för det kan behövas

första juni!!

idag har det varit undebart väder. va en helt vanlig skoldag förutom att det va mösspåtagning och efter det gick jag ner på stan med elin och kollade runt sen gick vi till kajjen och mötte frida och hannah så softade vi med dom ett tag,gick förbi tivolit också.tre dagar kvar nu.
iaf,efter det gick jag med hannah till hennes lägenhet och va där i kanske en timme sen kom malin och hennes föräldrar och hämtade oss så åkte vi till hennes nya lägenhet och börja riva ner tapeter så åkte jag till nadia och denize fotbollsmatch direkrt efter och märkte att jag va dränkt i glasfibrer.myspys!

nu sitter jag här och har precis plockat in tvätten så nu ska jag springa in i duschen och tvätta av mig all glasfibrer sen blir det en helkväll framför missade gossipgirl avsnitt!
xoxo

RSS 2.0