förbjuden kärlek

har inte bloggat på ett tag men haft så mycket för mig,men jag har i stortsett varit med hannah sen i torsdags och i fredags va det förfest och tjejmiddag hos mig,super trevlig kväll! igår va vi bara hemma och umgicks hela kvällen men det va ju mysigt det också och nu är det återligen söndag och jag är hemma och kollar ungarna medans mamma och patrik är iväg men snart ska jag tillbaka till lägenheten där hannah och malin ligger och sover.haha.men nu ska jag äta frukost sen vet jag inte.skriver ikväll
puss

02-24-10

hej! lotta va sjuuk idag satt blev aldrig så att jag umgicks med henne men nu ska jag snart ner till stan och möta upp filippa sen kommer isa så ska vi sola och umgås litt,
blir säkert jätte trevligt skaru se.
men nu ska jag byta om och plocka upp lite på mitt golv sen ska jag väll åka.
see you later

13:03

nu är klockan ett och vi har precis haft "människor i behov av stöd" och nu sitter vi och väntar på att mia ska komma och ha lektion.idag efter skolan ska jag hem och fixa litt sen möter jag lotta och förhoppningsvis vill hon följa med mig och sola.känner att det behövs nu.ikväll vet jag inte vad som händer men ska ju vara med lotta satt skriver ikväll när jag kommer hem för nu ska jag ut.
have a nice day!

22:17

jag orkade gå ner och fika satt stoppade i mig två mackor och lite varm oboy.
men nu är jag faktiskt jätte trött och ska faktiskt gå lägga mig snart känner jag satt jag orkar med skoldagen imorgon!
sleep tight!



bjussar på den här bilden från åre. f1 snygg!

you love is my drug

nu sitter jag här redo och ombytt för sängen.
dock är klockan bara halv tio och jag tänkte gå ner och fika först.
iaf,idag har jag faktiskt pluggat! för det som chockerar er (vilket måste vara alla ) för känner att jag måste börja fokusera på skolan nu sista månaderna innan sommarlovet. jag har även städat rummet och hunnit duscha.gud så jag är duktig.
nu funderar jag faktiskt på att gå ner och ta lite fika men jag måste hitta orken och det är inte det enklaste när det gäller mig.. men ska väll ge det ett försök så skriver jag kanske ett litet inlägg innan jag lägger mig!
puss.

just know that you're not in this thing alone there's always a place in me you can call home


02-22-10

fick sluta halv två idag eftersom att mamma kom och hämtade mig då så åkte vi till sjukhuset för att kolla mig hals igeeen eftersom att den fortfarande är lika uppsvullen som tidigare och pencillinet inte hjälpte ett piss mot svullnaden utan bara tog bort smärtan. iaf,efter sjukhuset åkte vi hem och sen har jag bara suttit här sen dess och nu ska jag snart fixa min header känner jag,om jag har ork och tid för måste börja med rapporten tills på fredag också men det får bli ikväll ett nått.men nu känner jag hur det luktar mat i hela huset satt ska ner och äta litt kebab nuja.
vi hörs va

02-22-10

dagen har spenderats i birsta med emelie,natalie och maria. kom hem vid 8 och nu har jag precis färgat håret mörkare.he-he. nu funderar jag på att hoppa ner i sängen och sova för är väldigt trött satt blir bara ett kort inlägg ikväll.och juste,fick med mig några smycken,mascara och ett par nya jeans från birsta också.men nu ska jag måla naglarna sen ringa älsklingen och lägga mig.
sleep tight!


trust your heart

nu är det söndag igen och imorgon är det skola igen för första gången på en månad eftersom att vi haft praktik i en månad nu. i helgen har jag bara myst med älsklingen och igår efter kören åkte vi hem till lägenheten igen och kollade på film och hade jätte mysigt.idag när vi vaknade vi och kollade på "hogan knows best" i någon timme. nu sitter jag här nyduschad och väntar på att blåsningen ska börja sen blir det ju såklart wallander.men nu ska vi mysa upp oss framför tvn med chips och allt möjligt. puss!

villkorlös kärlek

nu har jag börjar halkat efter med bloggandet men det beror på att det varit så mycket med praktiken osv men det ska ändras nu. gårdagenblev det utgång med massa folk sen ikväll blir det bara myskväll med älsklingen och eftersom att mormor är utomlands och kommer hem om två veckor lånar vi hennes lägenhet. nu ska bara mathias duscha klart sen ska vi åka och handla sen upp till mormor och fixa oss och vid sex kommer patrik och hämtar oss så åker vi till kyrkan och kollar när mamma och dom sjunger i kören
talk to you later!

02-16-10

har inte bloggat sen lördags men kan ju berätta om min alla hjärtans dag iaf.vaknade hemma hos älsklingen sen myste jag på med honom bara,åkte hem till mig sen fixade jag mig osv och efter det drog vi till edin och mötte honom sen fick vi skjuts ner på stan så kom filippa så åt vi middag osv med dom.hade jätte mysigt!
efter det drog vi till hemköp och träffade lite folk sen vid nio åkte jag och älsklingen hem.och bortsett från det har det inte hänt så mycket speciellt.igår va jag upp och kollade på mathias bandy träning eftersom att han funderar på börja i det,han va faktiskt jätte duktig:))  idag händer väll ingenting speciellt så men jag och mathias åker troligen ner till pappsen och spenderar natten där så funderar vi på att gå ut och äta sen gå på bio.
men nu ska jag kolla vidare på bdb sen fortsätta med praktiken.
see you later

02-13-10

gårdags kvällen spenderades först hemma i hannahs lägenhet med flickorna.mycketmys! sen åkte jag upp till vårdkasen och väntade på mathias eftersom att jag skulle sova med honom.imorse vaknade vi runt elva sen runt halv två fick vi skjuts till stan för att möta hannah och dom för att kolla på cityjam.när vi va klar kom mathias pappa och hämtade oss så åkte vi först hem till mig och packade sen hem till mathias.nu ligger mathias och sover jag och ligger och kollar på vänner.. men nu ska jag kolla klart på vänner sen väcka mathias.
vihörs

02-12-10

sitter på praktiken nu och väntar på att barnen ska komma in från rasten.började halv nio och då va det bara tre barn satt har inte varit jobbigt alls första dagen.sen om ett tag ska jag på bilen med dom och göra alla hjärtans dag kort och sen vet jag inte.slutar halv tre och då lär jag antagligen åka till mathias om jag inte åker hem först men det märket vi väll.ikväll är det inte riktigt bestämmt hur det blir men hade lovat matte att åka upp till nattöppet och kolla när han åker men annars blir det utgång med mina flickor men inatt sover jag iaf med älsklingen!
men nu ska jag ut en snabbis sen gå till bilden.
see u later

live your story

åkte till älsklingen runt tolv sen myste jag på med honom tills klockan blev sju så mötte jag maja så gick vi till donken och åt lite sen till hemköp och handlade och nu sitter vi här.sover här ikväll sen nu har jag inte så mycket mer att berätta satt skriver mer imorgon när jag kommer hem
sleep tight!! 

och btw: jag älskar min mathias!

02-11-10

godmorgon! nu är jag pigg&kry igen,eller ja.. är trött och fortfarande förkyld dock men endå nu är iaf halsflussen borta.gick upp imorse och skulle till praktiken eftersom att jag varit hemma hela veckan och när jag väl kommer dit är det ingen som vill möta upp mig satt jag satt där i över en timme och väntade men sen orkade jag inte mer satt patrik kom och hämtade mig så åkte vi och köpte semlor och åkte hem.'
nu ligger jag och kollar på vänner och försöker få tag på mathias med han somnade i telefonen igår satt han glömde stoppa in laddaren satt nu är hans telefon död satt han ligger frtf och sover(y)  lite senare när han vaknat och ringt mig lär väll jag åka till honom och mysa litt sen vet jag inte så mycket mer men vi hörs ikväll!
0738207226

re-re-rewind

vaknade runt nio imorse och låg och kollade på vänner tills klockan blev tolv och jag åt lunch.nu är klockan halv ett och funderar på att gå ta ett bad efter jag kollat klart på sjunde himlen osv. och juste,kan ju berätta att igår fick jag reda på att mathias kanske ska åka och spendera två månader i portugal i sommar.underbart va!! håll tummarna på att det inte blir så.men nu ska jag inte tänka på det utan kolla klart på sjunde himlen
be back later!

22.34

nu är klockan halv elva och jag är faktiskt trött! älsklingen åkte för ungeför två timmar sen och sen dess har jag bara plockat ner all disk från rummet och kollat på vänner.imorgon blir det inte heller någon praktik satt har inte så mycket att säga.men nu ska jag kika klart på vänner sen sova
och juste.fick göra en snabb header eftersom att min förra helt plötsligt försvann men det är bara tillfällig satt det kommet in en ny inom kort!
sleep tight

02-09-10!

vaknade för ungefär en timme sen och nu funderar jag på att gå ner och fika lite sen duscha.
idag när mathias slutar så kommer han hit och myser med mig,funderar på att kolla på 2012 när han kommer eftersom att jag inte sett den än.blir säkert trevligt!
nu ska jag ner och äta frukost sen kolla på vänner.
hörssen!



två månader idag baby;;


jag älskar dig!

been there,done that

har inte bloggat sen i fredags tror jag men i fredags kväll va vi hemma hos edin och festade sen drog jag och mathias hem till honom och sov.i lördags kom mamma och hämtade oss så drog vi hem till mig ett tag och myste sen vid sex fick vi skjuts till mormor eftersom att hon är i sthlm så sov vi där.klockan halv nio skyndade vi oss ner till bion och kollade på snabba cash.helt okej! efter bion gick vi till sabina eftersom att jag skulle träffa emelie osv men självklart blir jag av med både ett helt ciggpaket och 140 kronor,otippat.
runt två gick jag och matte hem till momma och beställde mat sen myste vi hela kvällen.
vaknade runt tre i söndags och sen låg vi och kollade på film och spelade kort typ tre timmar sen kom pappa och hämta mig så körde vi hem mathias sen åkte vi till sundsvall och nu sitter jag här med maria och väntar på att pappa ska komma så ska vi åka och äta pizza sen ska jag hem och sjuka eftersom att jag gick halsfluss,feber och förkylning sen fredags..(y)
men nu kom pappa.
hörssen!

töm alla flaskor

gick två timmar tidigare eftersom att jag har feber och skit ont i halsen satt nu ska jag plocka undan här sen sova ett tag sen när mathias kommer hit blir det duschen och fixa allt osv sen blir det utgång ikväll och sover sen med älskling satt det kommer nog bli en skittrevlig kväll!:)
men nu ska jag ta en tupplur,0738207226

02-04-10

har precis kollat klart på csi och nu ska jag snart hoppa in i duschen,idag när jag slutade skjutsade mamma upp mig till mathias skola sen kom hans mamma och hämtade oss där när han slutade så åkte vi hem till honom och kollade på film.runt sju kom patrik och hämtade mig eftersom att jag skulle hem och kolla ungerna när dom åkte ut och jobbade satt hann inte umgås med han så värst mycket idag men imorgon är det fredag och det betyder helg och det betyder mathias!! massa kärlek till honom.
men nu ska jag duscha sen ringa älskling och kolla om han är vaken eftersom att han somnade när jag åkte.
sleep tight

now I've found who i am

nu är jag hemma och redo att åka och möta upp mathias.gick två timmar tidigare från dagiset,kände mig inte helt bra men efter att få ha kommit hem och ätit riktig mat blev det bättre.nu ska jag bara fixa klart mig och kolla satt allt är packat sen åker jag upp till mathias skola och väntar på att dom ska åka skridskor sen ska vi gå och äta pizza och sen runt 6 kommer isa och hämtar mig så åker vi ut till henne och myser sen sover jag där.
have a nice day!




saknar sommaaaaren

*

resultatet av nya hårförlägningen



02-03-10

sitter i sängen och kollar på film och funderar på att gå ner och fika.men vi åker inte förns om 45 minuter sathårrt har inte så värst brottom.igår umgicks jag med älsklingen.han kom till orrens när jag slutade så fick vi skjuts till momma upp till gymnasiet för han skulle träffa jim och tim,när klockan blev kvart i 5 drog vi ner på stan och köpte hårfärg eftersom att jag har ny hårförlågning med clips istället.sen tog vi bussen hem till mig så ba myste vi sen vid nio kom hans mamma och hämtade honom sen gjorde jag inte så mycket mer.
idag vet jag inte vad som händer men det blir nog bara att jag åker hem efter skolan iaf satt vi hörs då!


23:30

nu är jag klar med allting för idag satt nu funderar jag på att hoppa ner i sängen och kolla klart på lite bloggar sen kolla på film innan jag ska sova.la även in bilderna från dagens köp fötutom att väskan och blommiga strumpbyxorna fick jag av momma:) men nu ska jag faktiskt ta en svalkande dusch!
sleep tight


dagens inköp


stickad vit tunika



hel gråa strumpbyxor


blommiga strumpbyxor


svart/gråa strumpbyxor


brun gammaldags sidoväska

02-01-10

efter praktiken mötte jag upp elin så drog vi och solade sen efter det gick vi till stan och jag inhandlade lite nya saket.(kommer bild i nästa inlägg) sen kom mathias och mötte oss så gick vi tre och fikade på torg kaféet och 20 över 4 tog elin bussen hem så åkte jag mathias hem till honom och kollade på film och ba myste.
nu är jag hemma och är barnvakt och har precis städat klart,eller ja.har soporna kvar att gå ut med och om en halvtimme börjar paradise hotell satt nu ska jag fixa klart här.
be back later


RSS 2.0