22.22

haft noll intresse för att skriva men mina dagar sen sist har spenderats med tjejerna, va somsagt på sweet sixteen och det va väldigt trevligt,hade dock j*vligt ont i fötterna dagen efter,sen har vi varit i lägenheten och myst på bara imorgon är det nyår och den kommer nog bli väldigt lyckad och trevlig känner jag på mig,ska försöka få lite sömn ikväll så jag orkar med morgondagen för har inte fått så mycket sömn sista dagarna. Nu ska jag ta fram alla godsaker sen umgås med tjejerna! goodnight!

22:15

Avatar va faktiskt bra,bättre än jag trodde. Nu har jag precis slagit på vänner och ska väll ligga och glo på det hela natten. Dagen imorgon startar med en tripp till stan med elin sen utgår vi från det men slänger jag in ett inlägg under morgondagen. Godnatt!

-

Sitter och glor på avatar för första gången,är den lika bra som alla säger tro?

25e december

Godkväll! Orkar inte skriva så mycket om min julafton men den va iallafall jätte bra och fick jätte fina saker. Dagen har spenderats med att springa runt med mor min och patrik och leta allt från tv apparater till dvd;er så nu efter många omochmen är min och mammas tv uppe! Nu ska jag och min moder ta en tripp till affären och handla gosaker sen kommer min kväll spenderas framför tvn.

23e december. 10:28

Godmorgon! Ligger i sängen med min sköning elin,gårdagen blev lugn,åkte hem till christer men åkte nästan hem lika snabbt,köpte massa gotta och glodde på film Nu är klockan halv elva och jag måste snart finna orken till att städa.. Umgås nog med elin idag sen kommer kvällen spenderas hemma hos mormor: nej nu ska jag ställa mig och hoppa på elin,ha en bra dag!

-

If I die young bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song

stay the night.

sitter och glor på dödligt vapen med farsgubben,inte gjort ett skit idag så har egentligen ingenting intressant att skriva, ska nog bara kolla klart på filmen sen försöka sova bort sista timmarna av den här dagen.

nej nu ska jag trycka i mig lite croustades med skagenröra.mumma!

if it´s just a game,then i like the way that we play

i fredags gick jag till isa direkt efter skolan så packade hon sen kom mamma och hämtade oss så drog vi hem till mig och fixade oss sen drog vi ut,hände ingenting speciellt,fick iaf skjuts hem av anders redan efter elva.

vaknade runt tio i lördags och satte i gång och storstädade rummet sen vid fem kom isa så glodde vi på beck-levande begravd.fick skjuts till stan av mamma sen vid nio åkte vi hem till zandra så kollade vi på film och sen sov jag kvar här.

nu sitter jag och glor på bert medans jag väntar på mamma som ska hämta så ska jag åka hem till mathias sen får vi se vad som händer.
hörs imorgon.

-

förklarar min helg imorgon,sover hos zandra ikväll,good night

you keep me rock till 6 a.m.

godkväll, precis kommit ut ur duschen och ska snart försöka komma i säng och få igen några missade sömntimmar.

Dagen startade med att klassen tog bussen klockan 7 imorse till umeå, va på studiebesök på olika ställen sen åkte vi till laserhallen och ägde litt,hade skitkul hela dagen och kom hem för en och en halv timme sen ungefär.

ska gå borsta tänderna sen lägga mig och kolla på film och vänta på att john blund kommer på besök. godnatt!






11.22

igår bestod min kväll av städning,lyssna på kör och plugg..
..eller okej om jag ska vara ärlig pluggade jag i en halvtimme sen sov jag,
men provet vi nyss hade gick förhoppningsvis bra ändå,kändes så iaf.

nyss ätit lunch och väntar bara på att skoldagen ska ta slut,
vad som händer då får vi se,
kanske umgås med elin? ska leta reda på henne nu och kolla.

RSS 2.0