when you lose something you cant replace

Så här känner jag mig just nu.
Varit en helvetes dag,detaljerna skippar vi. iaf så har jag tappat bloggsuget,ska iallafall bara umgås med mina fina vänner i veckan sen fira lindus på fredag som fyller 18 ( på torsdag) !!
Vi hörs under nästa vecka,peaceee

23:29

Tog en promenad till hemköp och köpte dricka sen tillbaka till elin för att glo på BB!
Nu är klockan halv tolv och vi ska ut en snabbis sen blir det att dejta kudden för att tagga inför en härlig skoldag imorgon!

Back to real life.

Efter att ha spenderat över ett dygn på flygplatser och flyg så landade jag i sverige igår runt 9 tiden,åkte sedan hem till faster och tog en dusch och myste med bebis innan jag och pappa tog oss hem till kära härnösand igen, då kom Andreas hem till mig och myste sen tog vi en tur hem till maja och hämtade henne så åkte vi till mini och käkade sen gled vi runt ett tag tills han körde hem mig och maja till henne. Glodde på idol och tog igen missad tid sen kollade vi på film innan vi somnade!

Idag efter skolan åke jag och maja med pappa ner till elgiganten och inhandlade en ny dator så nu är jag väldigt nöjd! kvällen spenderas iallafall med elin så får vi se vad vi hittar på!

22:34

Sista natten i hollywood innan vi flyger vidare till las vegas imorgonbitti, ska snart sätta igång och packa sen glo på tv eftersom jag precis kollat klart på mina tre säsonger av 90210 ( tragiskt..).

Lagt in bilderna på facebook nu för er som vill kika på dom:
http://www.facebook.com/album.php?fbid=1623115573853&id=1115378804&aid=2077783
Nej nu ska jag packa sen hoppa in i duschen,tänkte också nämna att jag saknar min plutt där hemma.
hoppas ni sover gott hemma i sverige så hörs vi nån dag framöver!

-

Skiter i bildbomben,
lägger in några här sen får ni se resten på fb när jag lägger in alla där.
''

19:24

Precis kommit tillbaka till hotellet, shoppat litt idag.fick med mig en väska,högtalare till datorn,ett par jeans och smycken hem. nu ska jag faktiskt sätta mig och redigera bilderna från dom här dagarna så va beredd på bildbomb!
be back lateeer

hänger litt med homer

Kom precis hem,varit på universal studios hela dagen,fyfan va roligt det va säger jag bara,
åkte även igenom bl.a wisteria lane och såg hemmafruarna,woopwoop.
Tänkte nu sätta mig och lägga över bilderna och om ni har tur lägger jag över dom redan ikväll.brb!

20:25

Varit ute och promenerat sen imorse,fått sett väldigt mycket häftiga grejer, va även in och träffade gänger på LAink.höhö!
Inhandlade mig ett par nya springskor också,provar på shape-ups och kolla om dom är så bra som alla säger
nej nu ska vi gå äta middag.

10:34

Orkar inte skriva någonting idag.befinner mig iaf just nu i hollywood,vädret är toppen och livet leker typ.
är ju nio timmars skillnad så här är klockan halv elva på morgonen och ska snart iväg och strosa runt bara.
ska även förbi frissan och färga håret!
vi hörs längre fram när jag har lite mer att skriva om.possposs
Här får ni en bild från igårkväll.enjoy

brb USA. ha deee

gårkvällen spenderades med andreas,kolla på film och bara tog det lugnt,när han åkte hem runt kvart över elva nångång så fick jag skynda mig med packningen men nu är nog det mesta med.
fick precis i mig lite frukost och nu ska jag bara invänta pappa som kommer snart
Tar med mig datorn så uppdaterar jag när jag har tid och ork så får ni inte sakna mig för mycket dom här två veckorna.possposs



17:37

nu kommer plutten och umgås med mig.hööörs

-

Här får ni en härlig bild att njuta av!
Nu ska jag städa lägenheten.possposs

02:08

Elin och frida drog nyss och snart kommer min kära andreas och hämtar mig och maja så åker vi ner till mini och hämtar mat sen åker vi hem och ska vara pretty onyttiga,men skyller på att det är lov!
nej nu måste jag klä på mig.possposs

21:49

uppskuren tå,sträckt låret och en sjuk träningsvärk vilket menas med att jag hade en förjävla rolig kväll med underbart folk,drog ner til Amadeus vid halv elva och vid tio i två tog jag en tripp ner till h&m så kom andreas dit och hämtade mig så åkte vi hem till mig och spenderade natten.
Vaknade runt elva imorse så låg vi och drog oss ett tag tills han skulle iväg så åkte jag hem till mamsen och åt lunch.
Åkte tillbaka till lägenheten runt tre så glodde jag på 90210 i någon timme sen kom elin och frida hit och vid åtta kom andreas så åkte vi och hämtade min lillsyster som varit på disco så körde vi hem henne och hämtade majsan sen åkte vi förbi shell och handlade lite gosaker.
Nu: Glor på melodifestivalen med tjejerna sen kommer vi nog bara glo på film hela kvällen så sover majsan kvar här. nu ska jag kolla vidare så håller vi tummarna på swingfly!

pics från gårdagen!



11:e mars

Sitter mätt och belåten i soffan med majsan nu,om en timme drar vi ner på staon och inhandlar litt grejer tills ikväll sen går jag tillbaka till lägenheten för att fixa ordning mig för kvällen,kommer börja hos mig med några tjejer sen drar vi vidare ner på gymnasiefesten.woopwoop,den slutar iaf runt två så går jag hem till lägenheten och spenderar natten med min sötfjomp!
Nu ska jag gå klä på mig.hörs senare!

You know you wanna be together and I wanna spend the night with you

Tog en tripp upp på höga och kollade på hockey med maja,emma och mathias sen är den va slut kom andreas och körde hem mig och maja till mig,dock hann vi bara innanför dörren innan vi ringde benny efter skjuts till affären för att inhandla lite gosaker till kvällen som för tillfället är....slut!

Imorgon blir det att gå upp i tid för att hoppa in i duschen sen befinna mig på stan klockan ett för att möta upp mina kära vänner för att planera kvälla,men kommer äga f1.
Nu ska jag mysa med majsan,puss kram tja

Låt mig höra kärlekens tunga,säg att du älskar mig.

Sitter i lägenheten för tillfället,elin och frida drog för ett tag sen så sitter och kollar på 90210 just nu, ska snart göra ordning lite middag sen ikväll kommer majsan hit och sover med mig och vi kommer nog inte göra någonting speciellt så det här lär bli det enda inlägget idag.

Imorgon däremot ska jag ut med mina fina vänner,men mer om det imorgon.in and out

haha,tjenare sötfis



21:51

Glor på film med elin,frida och isa för tillfället sen spenderas natten med elin och frida. har inte så mycket mer att skriva.in and out!

9:onde mars.

natten spenderades med andreas,elin och mattias sen imorse tog vi en tripp till härnö och tröck i oss en pizza innan mor min kom och hämtade mg och elin så åkte vi hem till mig så städade jag och packade sen åkte vi till lägenheten.

Nu ska jag och elin ta en prommis till henne för lite middag sen får vi se vart kvällen tar oss.höörs

baby take a look at me now

Godafton! kom precis hem från birsta,fick med mig:
-solbrillor, svarta jeans, skinjacka, leopard tröja och ett par nya skor.

Sitter för tillfället hos majsan och snart tar vi en tripp till fire house för en 25minutare.
íkväll vet jag inte riktigt vad som händer men spenderar nog natten i lägenheten,
men nu ska vi dra.hörs!

11:25

Ligger och kollar på min man på tv,han spelar i hämnden och heter mikeal persbrandt! be right back

19:21

godkväll på er,blev en storstädning av rummet idag sen en två och en halvtimmes lång promenad och gick sedan hem till mormor och tröck i mig tacos och sitter nu nyduschad i soffan och kollar på top model. Ska bara sitta här hela kvällen så vi hörs imorgon!

6e mars 2011

bion ägde igår,sanctum,borde ni kolla in! efter bion gick vi ner på donken och mötte elin och isa sen när vi små ätit klart gick vi hem till maja och satt och prata.isa och elin åkte vid elva så slog jag och maja på en film men somnade ( som vanligt) så får se klart den nu på morgonen ist,har isf precis vaknat med ett leende på läpparna och hoppas det håller i sig hela dagen!nej nu ska jag fortsätta med att ligga och dra mig i sängen!

I love the way you do it 'cuz you do it so crazy

Igår va jag somsagt med malin,gick och köpte nyttiga gosaker för engångsskull och glodde på film,runt elva gick vi och mötte andreas och tog en prommis till hans bil sen tog vi en tripp till kramfors sen åkte vi hem till malin och sov!

idag har jag inte gjort så mycket,umgåtts med isa,zandra och elin men nu drar jag och majsan på bio sen avslutar vi våran lördagskväll med fetmat! peace out

-

Hur skulle du reagera...om killen du älska...inte var menad för dig?

mr. cowboy

tjeeene,sitte hos malin och lyssna på ägi musik och ba mår, gick ner på staaon och tog en pizza efter skolan också.
skulle egentligen varit med andreas ikväll men han hade planer så myser på med malin ist.lika trevligt de!

Nu ska vi glo på tv,hörsss


23:12

konserten va helt okej,fick oss ett gott skratt till och från iaf,den slutade åtta så körde vi hem malin sen har jag varit med andreas tills nu, ligger förtillfället i sängen och kollar på dumma mig,haha helt kär i den! Aja,nu ska jag kolla klart på den sen försöka sova så jag är pigg imorgon och kan inviga lovet! Gonatt.possposs

baby jag tror jag e kääär

shooo,sitt hemma hos mallz med henne och lindus och äger litt och kommer fortsätta med det tills klockan slår kvart över sex och andreas ska hämta oss så åker vi till landgrens konsert för lite kvällsunderhållning.


13:35

Tänkte bara kasta in ett inlägg och säga att jag kommer spendera min dag med mallz och halv sju ikväll tar vi oss en prommis ner till teatern och kollar på landgrens konsert sen efter det åker jag nog hem och ska försöka plugga till naturkunskaps provet jag kom på att vi har imorgon.good luck.

Nu ska jag hämta malin som sitter inne på lektionen och skriver så flitigt.hej på ett tag!

can you feel the love tonight

Tog mig en promis med hannah ner till stan efter skolan så tog hon bussen till sundsvall så kom andreas och hämtade mig så tog vi en tripp runt staden och pratade sen skjutsade han hem mig!

Vid 5 tog jag på mig springkläderna och gick ut och rörde på fläsket,gick förbi maja och hämtade henne så vart ute och promenerat i tre timmar idag,flitig tjej!

För tillfället sitter jag hos ejlin och kollar på medans hon städar sen ska vi nog bara krypa ner under täcket och snacka massa skit sen sova och tagga till spegeln klockan 8 imorgonbitti!



Fin bild från ålandstrippen 2008

1 mars!

Godkväll! Sitter hos mormor för tillfället och glor på bb,sjukt underhållande! Ska försöka komma i säng i tid eftersom jag fick tre timmars sömn igår natt,imorgon är det iallafall onsdag och en helt vanlig skoldag och när jag slutar ska jag försöka trycka in en stund med andreas annars är det inge mer på schemat! Nu ska jag kolla vidare på tv,possposs

RSS 2.0