01-31-10

nu har älskling precis vaknat satt va gullig och gjorde frukost på sängen åt honom. idag är det ju söndag satt vi ska nog bara ligga inne och kolla på film tills han ska hem och då blir det som vanligt att jag åker upp till momma och äter middag osv sen imorgon fortsätter min praktik på orrens dagis satt ska börja åtta imorgon satt jag slutar halv tre så kommer elin upp och möter mig vid tempo sen drar vi ner och solar osv.sjukt länge sen vi sågs stumpan.sen efter det blir det troligen mathias men mer om det imorgon för nu ska jag mysa med älskling!




do you remember? let's bring it back

01-30-10

bllev en innekväll för mig och mathias igår.åt chis&dipp och kollade på massa beck filmer.mycketmys!
imorse vaknade vi runt tio och kollade klart på filmen vi somnade till igår sen fixade vi oss och efter det skjutsade hans mamma oss till landgren där vi mötte oscar.drog ner på stan sen gick dom till bussen eftersom att dom skulle upp till övik och kolla på modomatchen satt mamma kom och hämtade oss så åkte vi förbi emma och hämtade henne och nu sitter vi och fixar oss sen ska vi äta sen kör mamma oss till hockeybussen så blir det e:on men emma.maja och emelie!!
efter matchen möter jag upp mathias sen om det blir utgång eller inte märker vi men han sover iaf hos mig.
men nu.e.on!!

patron tequila













fightin' for the one that i love

har precis vaknat,eller vaknade av att mathias ringde för en kvart sen satt tänkte att det va lika bra att gå upp och börja fixa sig snart och tänkte lägga in bilderna från förra fredagen när vi va ute hos isa eftersom att jag inte lagt in om än.
ja men nu ska jag hoppa in i duschen.skriver lite senare

012801

barnvakt ikväll igen.mathias va här och myste med mig också men han åkte hem för en timme sen ungefär satt nu sitter jag och natalie här med varsin dator och kollar på en annan del av köping.
imorgon är jag leedig satt när jag vaknat och fixat mig osv drar jag till mathias skola sen åker vi hem till honom sen spenderar jag dagen/natten och helgen med min älskling!:)
men nu ska jag kolla klart på tvn

i want this forever


min kärlek till dig

sträcker sig högre än himlen älskling


jag älskar dig!!♥


im gonna touch the sky

sitter hemma och är barnvakt med natalie eftersom att mamma och patrik drog iväg och jobbade,idag var det väll en helt vanlig dag på praktiken förutom att jag va sjukt trött eftersom att jag sov hos mathias och vi kom i säng runt 4 inatt.efter skolan drog jag hem och bara tog det lugnt sen när ungerna kollat klart på tv och hoppat i säng ska jag kolla på sommaren med göran sen ska jag ta ett bad och efter det ska jag nog bara kolla på riverside.
och juste.ville bara påpeka att jag tycker "johan nilsson" är en jävulst cool kille.sitter och kommenterar att jag varit otrogen och massa skit,och han ska förestella sig vara 18?;; haha.skrattirreterad.
men nu ska jag lägga min energi på någonting annat

*

första dagen på orrens dagis





012501

tjena.nu är klockan 5 och jag kom hem från dagisen för ungefär en och en halvtimme sen.gick fasktiskt jätte bra för att vara min första dag tycker jag.hade riktigt roligt.
snart kommer pappsen hit och träffar mig&familjen,har inte träffat honom sen åre nu satt ska blir trevligt och runt nio ikväll kommer älskling hem!!! som jag saknar dig. satt ikväll sover jag nog hos honom:)
men nu hörde jag pappa i dörren.
vihörs

cause my love is so sweet you'll be zoom, zoom, zoom

har inte bloggat sen i torsdag men iaf så i fredags drog vi ut några tjejer till isa och hade tjejmiddag,hade jätte trevligt och imorgon kommer nog bilderna ut också.
i går drog jag&isa hem till mig och duschade sen drog vi ut och träffade lite folk och runt 8 kom isas broder och hans kompis och hämtade oss så drog vi ut till henne och myste framför "riverside" sen färgade isa oscars hår osv sen kollade vi på en film innan vi la oss och sov.imorse kom mamma och hämtade mig runt halv tolv så drog jag hem och städade och nu fick jag precis skjuts hem till maja satt ska umgås med henne ikväll men nu ska jag kika på "riverside"

när allt faller på plats sådär magiskt

har precis kommit hem från älsklingen.har umgåtts med honom hela dagen eftersom han åker till skåne imorgon..
iaf,dagen har spenderats sängliggandes hemma hos mathias kollandes på film och spelat vändtia och bara myst.nu ska jag ta fram kläder tills imorgon sen gå ner och ta lite fika och sen lägga mig och kolla på film eftersom att jag vill vara pigg eftersom att jag först ska på rättegång sen hockey i övik
men nu måste jag skynda mig.

0738207226

cuz you can't handle me

har precis kommit hem från skolan eller typ för en 20 minuter sen.
nu ska jag hoppa in i duschen fixa mig lite sen kommer mathias hit och myser med mig hela kvällen,lär väll bara kolla på film eller någonting. &juste. idag fick vi veta vart vi ska ut på apu dom två första veckorna satt från och med måndag och två veckor framåt ska jag vara på orrens dagis och praktisera sen efter det blir det apu två veckor till men dom platserna har jag inte fått reda på en men nu ska jag duscha
later bitches

011901

har precis kommit hem efter en filmkväll med älskling&emma.
drog ner på mini och åt middag med mathias sen tog vi bussen hem till emma och kollade på "beck - den svaga länken" helt okej!
sen efter det kollade vi på "x-effect" helt sjukt hur dom beter sig. nu tänkte jag iallafall sätta på en film,gå ner och göra varm choklad sen lägga mig men innan det lägger jag in världens sötaste bild på världens sötaste kille



jag älskar dig baby!

011701

godmorgon.
blev ändrade planer igår satt efter mattes träning drog vi hem till hans pappa och åt middag.oxfile&potatisgratäng och efter det drog vi ner på donken ett tag och träffade maja,emma och daniella sen vid halv elva kom mamma och hämtade oss sen drog vi hem till mig och vi somnade runt 4 och nu sitter jag och kollar ungarna tills mamma och patrik kommer hem sen ska jag upp och mysa med mathias sen har jag ingenaning om vad vi kommer göra men nu ska jag äta frukost

press it up

vaknade upp bredvid älskling idag och nu har vi bara legat och kollat på high school musical och om en timme kommer hans pappa och hämtar oss så ska vi ner på stan och köpa nya fotbolls skor till honom sen upp till öbacka för att han ska träna.efter det åker vi väll tillbala hem till honom sen ikväll blir det utgång och då sover han troligen hos mig





cool pojkvän i radio(;


gangsta love

idag efter skolan drog jag ner på stan och mötte upp maja&matte sen tog vi bussen hem till maja och hämtade hennes pengar eftersom att vi skulle till coop och hämta ut våra biljetter till timrå-modo den 21a.
sen drog jag och mathias till donken och åt mat sen kom isa och umgicks med oss och runt sju kom patrik och hämtade mig och isa så åkte vi hem till mig så städade jag lite sen umgicks vi och pratade om allt som hänt sen vi senast umgicks eftersom att det va ett tag sen,och nu har jag bara suttit här i en timme och inte gjort någonting och nu är klockan elva och jag funderar faktiskt på att lägga mig i tid för en gångsskull satt jag är pigg imorgon men först ska jag kolla klart på sex and the city
sweet dreams

drop it low

idag har det varit en helt vanlig skoldag och efter skolan kom mathias till min skola så kom pappa och hämtade upp oss sen drog vi ner på stan.fick med mig ett kollegieblock,mascara och bobby's necessär och efter det gick vi till bigboy och åt. nu sitter vi hemma hos mormor,ellerja.mathias ligger och sover men tänkte väcka honom när maten va klar sen ska jag umgås med honom ikväll medans mormor är på kören.
men nu ska jag fortsätta kolla på top model. vihörs


lets crawl back to love

blev ändrade planer satt mathias fick skjuts hit istället sen har vi bara legat och myst ikväll & nu har han precis åkt hem..sen vi ella gullig och fixade till min bloggdesign satt nu ser det mycket bättre ut.tack sötis.
nu ska jag plocka fram vad jag ska jag på mig imorgon satt jag slipper stressa imorgonbitti sen ska jag ner och fika litegranna och efter det ska jag sätta på vänner eftersom att säsongerna är färdiga nu sen ska jag väll sova eftersom att jag fick sitta uppe till tre inatt och lägga in alla bilder på bloggen och min dator va inte min bästavän direkt satt är lagomt trött.
men nu ska jag äta


011201

sitter här i min nybäddade säng och har precis städat klart rummet.
va en helt vanlig skoldag idag sen när jag slutade så kom mathias och mötte mig sen gick vi ner på stan ett tag innan mamm kom och hämtade mig.
nu ska jag byta om och springa till bussen sen åker jag hem till mathias och är där ikväll.
vihörs











a never ending dream

nytt år och allting nu satt lika bra att fixa en ny blogg och börja om.
och jag vet att designen ser askonstig ut men fixar det imorgon.
nu tänkte jag lägga upp bilderna sen åre sen kolla på film





RSS 2.0