but darling I’ll still catch a grenade for ya

Helt vanlig skoldag,hade samhällskunskaps prov,gick som det gick.
efter skolan kom mamsen och hämtade mig sen kom isa till mig så glodde vi på tv litt innan andreas kom och hämtade oss och körde oss till stan,veeeldi snällt!

Nu sitter jag hemma hos majsan med henne och isa och lyssnar på musik,stannar här inatt och lär inte hända så mycket mer intressant ikväll så vi hörs imorgon!

20:46

Gårkvällen blev vild,glada människor,musik och massa dricka.kvällen rullade på och fick skjuts hem till malin vid strax efter tre av fredrik! åkte hem imorse vid elva och har mått som jag förtjänar,piss. För tillfället sitter jag hos mormor och kollar på one tree hill,ska snart hoppa in i duschen sen bara glo på film hela kvällen!

09:23

sitte hemma hos elin och äge litt,ska snart dra upp på höga och äga litt mer.hörssen!

despicable me

Godkväll mina kära vänner,sitter för tillfället hemma hos majsan och glo på dataskärmen. idag blev det en tripp på stan med mallz,tröck i oss bigboy och inhandlade mig en ny outfit och fick ett par nya skor av papsen,veeldi snäll,lägger in bild på det på sönda för imorgon lär jag nog inte hinna.

Kvällen spenderas bara här tror jag om vi inte skulle ut med matte och benny ett tag men det märker vi. imorgonbitti tar jag mig en prommis till elin så går vi upp på höga och jobbar in lite pengar mellan 10 och 2 sen springer jag ner på stan för en lunch med malin.

Imorgonkväll blir det utgång med min kära natalie,blir nog super trevlig känner jag på mig, nu ska jag iallafall sitta här ett tag tills jag ska gå ta mig en dusch!

bow chicka wow wow

godmorgon! ligger i sängen och kollar på vakna med the voice och ska ligga kvar här ett tag tills jag ska upp och göra mig i ordning för skolan. somsagt fredag idag,skol veckan har gått väldigt fort,kvällen blir lugn iaf men imorgon blir det nog utgång och allt var det innebär.hörssen!

i'm gonna lift him for the whole world to see

blev en kort skoldag,slutade vid ett och efter det åkte familjen och ja och handlade flyttlådor och åkte hem och började packa! Nu sitter jag på kören och lyssnar medans mamma,mormor och natalie sjunger(ink resten av gruppen). Efter det här åker jag till majsan och spenderar min natt där.

22:00

Ta lite fika sen hoppa ner i sängen famför 90210!

22:a februari.

glöm inte bort att timrå spela ikväll så håll tummarna nurå!

So if I said I want your body now,would you hold it against me

Hemma från skolan nu och precis fått i mig middag. sitter på google och glor på massa ideer till nya rummer och har nog kommit på hur jag vill ha det! måste börja packa snart också,vet att det är drygt två månader kvar men med all skit vi måste rensa bort och packa ner hit och dit så måste det börjas i tid!
Ikväll blir jag antligen hemma eller så åker jag till elin om hon är kr för det eftersom hon ligger hemma och sjukar sig,men det ser vi lite senare,nu ska jag fortsätta planera med natalie. possposs

08:15

Nu ska jag stoppa i mig frulle sen är jag redo för skolan.laater!


23:07

Nu ska jag lägga mig och glo på film sen förhoppningsvis vaknar jag upp till en lika lyckad dag som denna. puss på skinkan!

lycklii

I april tar jag & familjen med oss packningen och förflyttar oss till ett hus på Hjortronstigen,helt underbart hus och underbar gård, ny start och jag känner att det här kommer bli hur bra som helst!!

godmorgon världen

blev inget inlägg igår men tog iaf bussen klockan fem i tio till övik så mötte vi oscar när vi kom dit för att sen gå vidare till paradisbadet. va helt okej sen tog vi bussen hem igen kvart i sex. När vi kom hem gick jag och maja hem till henne och åt mat sen mötte vi hennes kompis niklas från sthlm som vi umgicks med största delen av kvällen,när han gick tog vi fram gosakerna och slog på en film. Nu är klockan elva och maja ligger och sover som vanligt,klockan två kommer familjen och hämtar mig så ska vi åka på visning av ett hus,hoppas det passar våran stora fina family!

23:12

Kvällen spenderas med majsan och jenny och imorgon bär det av till paradsbadet med gofolket.

Våran tripp till sollefteå



















seriously,you moved me

Legat i sängen och kollat på 90210 hela dagen så har nog inte så mycket att säga förutom att imorgon är det äntligen fredag och vi slutar klockan ett sen blir det en tripp på stan sen hem till majsan!
nu: ta fram kläder tills imorgon,borsta tänderna sen lägga mig och kolla på ännu mer 90210!

15:30

Nu har jag precis kommit hem från sundsvall och ska slå på 90210
och äta croustades med skagen.mumma!

girl dinner last week







10:20

Blir ingen skola idag, mitt huvud är inte min bästavän och känner att jag hellre tar mig till skolan imorgon så blir en "tycka synd om mig själv" dag idag med "tycka synd om mig goodies" och 90210!

-

-Hoping that you cant hear me, cause I feel like I am thinking out loud.
Wondering if you can read me, I guess there is no easy way out.
I take it to far when ever you're around, but you caught me off guard,
you're already breaking me down.
I know I said I'm not looking for serious, but seriously I didn't know that you would go and be just what I need. 
Seriously.



hoping that you cant hear me, cause I feel like I am thinking out loud.

Hemma i sängen nu efter en tripp till sollefteå med BF, Ska snart springa ner och hänga upp tvätten sen ska jag glo på 90210 men eftersom jag missat så mycket börjar jag om from the beginning. Imorgon skulle vi haft friluftsdag men den är inställd så har bara en lektion imorgon och den börjar kvart i ett så blir en välbehövlig sovmorgon! Nu ska jag tvätta bort sminket sen springa ner i tvättstugan. hörs sen eller imorn!

och nu spelas jag på radion

Igår blev det fin middagen på matverkstaden med favorit tjejerna,satt och snackade om allt mellan himmel och jord.tre timmar senare tog vi oss en promis till mallz i kylan,sen vid nio kom elins pappa och hämtade oss så spenderade jag natten hos henne! Nu sitter vi på bussen med klassen påväg till sollefteå.hörs när jag kommer hem!

cuz I can still feel it in the air,see his pretty face run my fingers through his hair.

godmorgon! Kom till höga klockan 8 imorse men sen fick jag och daddis gå ner till skolan för att plugga ist eftersom vi inte hade kläder för skridskor så hade lika gärna kunnat börja 12..aja, efter skolan får jag se vad som händer men lite senare ikväll ska jag iallafall spendera min alla ♥-s dag med middag med tjejerna! Nu ska jag vi gå äta litt lunch.

20:17

godkväll,orkar inte förklara min dag utan bara säga att för tillfället sitter jag hos mormor och har kollat på "love and other drugs" och slog precis på solsidan. Kommer inte hända så mycket mer ikväll så vi hörs imorgon!

for somethin' that's been here all along

sitter i lägenheten just nu,elin emelie och martin åkte för några timmar sen och har inte rört mig sen dess,
snart kommer maja hit så ska jag tvätta sen duscha och spenderar sedan resten av kvällen hos henne.
poss

baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me then tell me how ugly I am, but that you'll always love me




12:e februari

Middagen hos daddis va väldigt trevligt,åt gomaten, tårta och hela köret,fick skjuts av sudda klockan nio så åkte jag ,emelie,elin och linn till mig. Började dricka och kvällen rullade på och vid halv två tog jag mig en promis till "mr x" och spenderade natten där. Kom nyss hem och sitter i sängen med emelie och martin och ska snart dra oss mot bigboy och trycka i oss mat.kvällen kanske spenderas med majsan men mer om det sen,nu ska jag byta om osv!

idag är en bra dag.

ursäkta för mitt lilla deprimerad inlägg men,har mina morgonhumör ibland. Iaf,sitter hos mormor och väntar på att klockan ska bli halv så ska vi börja dra oss mot daddis.får se om det blir utgång ikväll eller inte.nu ska jag iaf fixa till mig lite sen väcka natalie som tydligen somnat.

09:57

"jag vaknar med samma känsla varje morgon,att du finns i min närhet,jag drömmer samma drömmar varje natt och vaknar med hopp att dom ska vara sann. jag vrider och vänder på mig för att försöka få dig ur skallen men så fort natten kommer, börjar allting om igen" Godmorgon.precis vaknat hemma hos maja och har ont i både rygg och mage så ska trycka i mig ipren och ta mig till nästa lektion iaf.gårkvällen spenderades med hockeytittande sen åkte jag och maja hem till henne. Idag är det fredag och det menas med födelsedagfirande med tjejmiddag hos daddis och efter det blir det förmodligen utgång. Nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi lite senare.

mina systrar kan det där med att sno min kamera och posera






20:48

Precis kommit till lägenheten och natalie kom precis hem från kören, har städat och diskat så nu ska jag hoppa in i duschen sen glo på film, men först ska jag ta en ipren för min mage tar död på mig!



Här får ni en härlig bild från härliga kiörning


9:onde

Mitt humör har gått i vågor idag och just nu så ligger jag och gråter till vänner..haha. Inte hänt så mycket idag,hade matte prov sista timmen och tror inte någon i klassen verkade kunna det.men iaf,efter skolan tog jag bussen hem och städade sen har jag bara kollat på vänner, sitter nu och väntar på middag sen åker jag till lägenheten så kommer natalie dit efter kören och sover med mig. hörssen! Possposs

09:00

Gårdagen spenderades med natalie , emil och bellsan. Glodde på tv och åt oss tjocka,bella åkte hem senare på kvällen så gick vi och la oss och jag somnade direkt iaf,gick upp och va klar till 20 i 9 innan jag insåg att vi börjar halv tio,men nu är klockan nio så ska snart gå borsta tänderna ännu en gång sen trippa iväg. kom också på igår när jag kom hem att jag har matteprov sista lektionen,good luck säger jag bra.

6:e februari

Gårkvällen blev lugn,mat på mini med majsan sen gick vi till lägenheten och glodde på film, runt tolv fick jag ett samtal av benny som stod uppe vid briggens och virrade runt så gick vi och mötte honom och tog en timmes promenad innan vi återvände till lägenheten för lite sömn. vaknade 10 idag så gick vi ner på firehouse och sola sen åkte vi hem till mig så städade jag sen tog vi en timmes promenad sen när maja gick hem tog jag en jogging tur en timme till sen gick jag hem till mormor och kom nyss ut ur duschen! nu ska vi äta middag sen bara glo på film och tare lugnt. Hörs imorn!

femte februari

igår blev det utgång med tjejerna,började hos mig sen drog vi vidare till peter, kom hem halv tre så beställde vi mini sen slocknade vi på en gång. Vaknade av malins granne som stod och plingade på dörren 8 imorse,inte så härligt faktiskt. nu sitter jag iallafall hemma hos maja och kollar på när hon färgar hennes moders hår, senare gå vi och solar sen upp till lägenheten för en dusch och sen kommer förmodligen benny för lite sällskap. men nu ska jag fortsättta kolla på den här underhållningen,possposs

i'm leavin on a jetplane,i dont know when i'll be back again,oh babe i hate to go.

igår tog jag och mamma 09:10 flyget till stockholm så åkte vi hem till anita och fixade oss sen åkte vi till kyrkan där johnnys begravning hölls. sjöng 'leaving on a jetplane' och det var nog det svåraste jag gjort men kände att jag ville göra det. Begravningen va så otroligt fin med bilder blommor och ljus! efter mycket tårar så gick vi ner till en liten gård där vi pratade och fikade,va många jag träffade för första gången bl.a johnnys flickvän. Måste bara säga nina att du är otroligt stark!
När vi kom hem till anita igen va klockan 5 och resten av kvällen spenderades med vin,prat och gitarren.
Nu sitter jag iallfall i bilen påväg hem till härnösand igen,kvällen kommer spenderas med vin drickande i sällskap med zandra och emelie!
<3

22:33

Blev en 27minutare ikväll och lite mat på bigboy. Nu ligger jag i sängen och har precis kommit ut ur duschen, imorn tar jag och mamma flyget till stockholm och går på min älskade morbrors begravning.kommer bli en tuff dag så skriver nog inte imorn men vi hörs inom kort. nu ska jag försöka få lite sömn,godnatt

00:23

Godkväll.ligger i sängen med hannah och mallz. idag efter skolan så gick jag förbi ungdomsmottagningen och fixade ppillerna sen tog jag,hannah,malin och linda bussen till tempo så handlade vi tacos och gick hem till malin och tillagade middag,efter en stund kom frida så åt vi sen tog vi tag i plugget och blev klar runt sju sen satt vi och snackade skit tills ungefär halv tio. tog sedan en låång promenad med hannah och malin runt hela stan två gånger typ sen nu är vi hemma hos mig och kollar på sofias änglar. börjar halv ett imorn så blir en sovmorgon!

RSS 2.0